tvrde spodky noh:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

mjaník

izabela-možno,že to nieje zrovna tvoj prípad,ale obecne to platí už možno viac ako5000 rokov,na tom nič nezmeníš.ak tvoje päty budú ďale tvdnút-porozmýšlaj ,či je lepšie sa vyliečiť,alebo chdiť stále na pedikúru!

alfi

Mam nohu po operacii,a uz som sa nevedela dockat pedikury,kedze noha bola v sadre,viac som zatazovala druhu,mala som aj poriadne otlaky.A nechcela som skor ist,ked tam bola aka taka ranka.A pedikerka povedala,ze ved ona to dezinfikuje vanu,nic take nehrozi,myslim ,ze otec mohol mat aj nejak znizenu imunitu ,alebo co ,lebo 10ludi ochorie na nejaku chorobu a 11,ty ak bol mozno iny,nieco mu nesadlo ,moze aj zomriet,Predtym tak prednasali cosi o vtacej chripke.Samozrejme ine pocty.Len nerozumiem, co si myslel pod pohodlnostou.Ved to nie je pohodlnost,ked chcem mat nohy na leto pekne ,prip,aj celu zimu,ked chodim do bazena,alebo tak.Ved nohy nas nosia,ja vela chodim peso,a je to o osobnom pocite,nielen ,ci mi to vidno v slapkach.A aj kazdy si to zasluzi taku starostlivost.S tou infekciou to mi je luto.

RNG

Na adresu modnej tuposti
V stredoveku nosenie vysokych topanok bolo len ako trest za neveru, chapane vtedy ako znacny trest, vacsi nez odratane palice na zadok.
A vy to robite dnes kazdodenne a dobrovolne....

RNG

Na temu tvrdej koze na nohach som uz pisal
Pozor ale s tou pedikurou.Casto je to sposob, ako sa roznasaju rozne nakazy.
Sterilizacia casto nie je dokonala, ak vobec nejaka a tak niekedy vzacne choroby a plesne su dnea velmi rozsirene.
Pouzivanie prirodzenych olejov s pridavkom antimikrobialnych prostriedkov a roznych vitaminov napravi kozu bez hoblovania alebo chemie.A da sa prevadzat doma.

Pohodlnost sa nevyplaca. Moj otec zomrel na nasledky infekcie, ktoru dostal na pedikure pri vyrezani kurieho oka...

izabelka

pan janik vy by ste na vsetko dali akupunkturu ale keby ste nosili vysoke topanky 14 cm vysoke tak by ste vedeli ze mate tvrdu kozu na nohach s vysokych topankach viem o com hovorim nosila som ich od 15 rokov teraz mam 27 no samozrejme mi to posramotilo chrbticu a teraz mozem si davat akupunkturu na moj chrbat ale nie na paty , tie sa mi zlepsili samozrejme po pedikure a po noseni vhodnej rovnej obuvi

izabelka

jasne ze je to s vysokych topanok ja som to mala tiez je to nechutne chod na pedikuru tam ti to obrusia natru upravia nechty ja tam chodim pravidelne ale nosim tiez sportovejsiu obuv a teraz v lete aj slapky a vysoke topanky iba do spolocnosti alebo ak sa ozaj niekam chystam lebo topanky mi dost znicili aj chrbticu a tie nohy vyzerali ozaj skaredo zatvrdnuta koza no otras treba chodit na pedikuru a ak nie kup si pemzu piling na paty a sama si opylovavaj a kup si nejaku vonavu sol do vody a vymoc si nohy aby boli make potom si to mozes opylovat opilingovat a potom mozes nakremovat ale lepsie je ist na pedikuru nie je to az tak drahe a hlavne sa o to nemusis starat ty nech sa stara ona a ty si mozes citat casopis ;)

m janík

hlavne ak je tvrdá koža aj na päte,upozorňuje,že slabo pracujú obličky,nezvlhšujú pokožku-preliečiť ich -akupunktúra