Dobry den ,mam anorexiu a idem na liecenie do pezinku .Neviem ake to tam je a mam trochu strach kedze neviem co vsetko tam budu somnou robit.Bol tam niekto ake mate skusenosti?Je to tam dobre?
Liecebna Pezinok
Moja skusenost so svojpomockou je vyborna, mozem len doporucit. Chodim na OA skupinu, kazdy pondelok 19:00 na Cukrovej 4, zvoncek kancelaria/2.poschodie.
Som ochotna sa s niekym predom dohodnut a odprevadit niekoho na miting, ak to bude potrebovat. Skupina funguje na baze dobrovolnosti, jedina podmienka clenstva je tuzba prestat nutkavo jest.
Ema
ema.violet@gmail.com
ja som tam bola. Nechcem nikoho urazat ale ked som videla tie pripady bolo mi zle a prefackalo ma to hned. Navyse je to spojene s depresivnymi pacientmi a oni su padnuty na hlavu. Aspon co ja som mala. Po par dnoch som utiekla na revers kade lahsie a bola som zdrava
Ahoj ja som tam bola niekolkokrat,tiež som sa liecila na anorexiu a pred tromi mesiacmi som odtial vysla...a stalr bojujem s nou...Podla mojho nazoru je tam dobre ako komu to vyhovuje ja som bola spokojna a vyhovovalo mi to tam,keď spolupracujes tak nieje problem ,sestricky su tam užasne,psychologicky,doktorky. Je tam istý režim pre nás dievčata s PPP ale to sa dozvies vsetko tam a prvy tyžden maš adaptacny aby si sa tam s tym všetkym oboznámila a tak...