Neviem ako začať, začiatky niesu moja silná stránka aj keď sa na nej snažím pracovať nejde mi to, takže sa vám v prvom rade pozdravím a poprajem vám krásny deň aby ste si nemysleli, že som nejaké nekultúrne hovädko :) neviem, či sa to hodí písať niekomu koho poznám, otravovať cudzích ľudí nikdy nebolo v mojom záujme a vždy som sa snažil míľovími krokami tomu vyhýbať a zo svojmi problémami bojovať sám ako udatný rytier, vždy som sa snažil pomáhať druhým ako som len mohol a spraviť to, čo som im videl na očiach...častokrát bohužiaľ som vyšiel s toho ako idiot ale to nevadí, zvykol som si, že som bol väčšinu času osamotený len s pár kamarátmi o ktorích som pred pár rokmi prišiel ako aj o svoje záľuby a snažil sa prispôsobiť jednej osobe, ktorej som venoval celé svoje srdce, celý svoj život a čas...nevravím, že tích pár rokov, čo som s ňou strávil nebolo krásnych, však som mal prvý sex, prvé to,hento a áno aj hentamto no pred pár mesiacmi sa to celé skončilo, zistil som, že som žil v klame a klamal sám seba, že to bude dobré, že ona taká neni ako vravia ostatný, proste srdce mi hovorilo niečo iné aj keď hlava koľkokrát mi vravela, že takto to fungovať dokonca života nebude ale srdce tupé, ja som sa bál samoty a kakal som nato....asi nechcete aby som tu vypisoval všetko ako čo bolo, že? tak nebudem to preháňať aj keď ja rád sa rozpisujem,píšem, deriem klávesnicu a to je jeden z mojich problémov, lebo sa neviem vyjadriť v krátkosti,vtipne ale píšem ako nejaký básnik kadejaké dlhé lítery a potom dostanem niekedy odpoveď jednym slovom,dvomi a že sakra čo nato odpísať, hmm, rozmýšlam,rozmýšlam a napíšem dačo úplne odveci ako je to niekedy vtipné sa aj ja natom zasmejem, čo z niektorích ľudia vypľujú zoseba :) ...no ale to som zas odbočil niekde mimo témy, normálne si radšej ani po sebe neprečítam lebo sa chytím za hlavu, čo za mongola to písalo a potom si uvedomím, že ja arghh :) k tomu vztahu sa teda vrátim, myslím si, že to bolo monotonne ja som vymýšlal, že poďme to,hento,hentamto a ona stále, že pôjdeme ale teraz toto a teraz toto a toto aj keď sme spolu rok žili tak sme sem tam niekde vybehli alebo čo ale väčšinou sme robili kadejaké blbosti a keď som s ňou varil a tak a chcel som vareškovú vojnu a blabla tak mala blbé reči, pokričala a potom zrazu sa ospravedlňovala ja som taký človek, že po ktorom keď sa nazjape tak sa stiahne a nevie potom sa dostať do tej nálady ako predtým len tak ľahko ako usmievať a všetko v poriadku ale som ustráchaný a teraz ako to skončilo tak ako keby som všetko stratil.... ostalo mi to len zlé... cítim sa byť trápnym,nežiadaným, nikoho okolo seba už ani nemám a najhoršie je, že keď som na sociálnych sietach, ktoré nepoužívam teda iba ten žrút času fejsbuk na obsluhu jednej stránky o hudbe, ktorá ma kedysi napĺňala ale kedysi bolo fakt kedysi teraz už ani nato chuť nemám, proste stratil som chuť na všetko čo som kedysi mal rád a neviem ju nájsť...celé dni iba márnim a premrhávam pri seriáloch,hudbe alebo teraz momentálne na pokeci, kde niekedy nájdem nejakú spriaznenú dušu s ktorou prehodím pár správ ale potom ma zastihne moja mnou zvaná \"emo deep shit\" nálada a všetko to proste padá, nemám chuť odpisovať, nemám chuť na ľudí a tak si lahnem do postele, zastriem žalúzie, schovám sa pod perynu a dovidenia vypínam hlavu, hľadám chuť do života...pýtate sa prečo nepracujem? Pracoval som rok dozadu v zahraničí a vtedy bol môj biorytmus ráno som vstal-práca-prišiel som v noci takže sprcha-večera-posteľ a takto po roku som zistil, že mám s toho vážne zdravotné problémy a tak sa vrátil na Slovensko s nich dostať...pomaly ale isto som vyliečený a je mi dlho doma, prácu už mám vybavenú a to je možnosť vrátiť sa do zahraničia hocikedy alebo na slovensku robiť pre jedného súkromníka len potrebujem si dorobiť jeden kurz, ktorí mi končí o mesiac aj pár drobných dní a mimochodom ak sa pýtate, že koľko má táto osoba, čo nemá chuť na nič,mrhá svojim časom a má pocit, že je z inej planéty tak vás nebudem trápiť a prezradím vám to ...mám 20 rokov,pomaly ale isto každou sekundou 21 a cítim sa už starý.... #nohate pre starších :) ale mám pocit, že je najväčší čas niečo zmeniť pretože mám problém už aj z ľudmi a ich spoznávaním... som totiž strašne hamblivý kým sa neokukám, nemám sebavedomie, keď uvidím niekoho kto sa mi páči tak normálne sa hambím, prestávam dýchať lebo si myslím, že dýcham strašne nahlas a tak podobne :( a neviem, čo ani od vás chcem ale asi len to aby ste si to niekto prečítali a možno niekto má podobný problém a rád pokecá, ja by som nebol proti .) ...ďakujem vám a prajem pekný zvyšok dňa :)
Pocit zbytočnosti, pocit že žijem v tieni samého seba
...myslela som sánku na tvári nie sánky do snehu ale ty to dobre vieš :))
Toho mimoňa som použila asi práve preto, že je toho teraz plná telka a net tak už ich vidím všade aj tam kde nie sú :)
V jednom sa ale dosť líšime narozdiel odo mňa ty si ešte celkom optimista podľa všetkého. Ja si nemôžem povedať že môže byť ešte horšie lebo už sa tak dávno stalo. Ale nebudem to viac rozoberať to si tiež nechávam len pre ľudí, ktorým plne dôverujem, takže vlastne len pre seba.
Tak teraz som sa zasmiala aj ja lebo ja sa z vymazávania a prepisovania textu asi nikdy nevyliečim. Aj teraz napísala som pár riadkov a už som ich asi 3krát prepísala :)) a potom som tiež začala rozmýšľať, že či to radšej celé nevymazať...
Tak ako tebe sa zdá byť zaujímavé, že žena môže mať podobný život ako ty.. tak to beriem aj ja ale opačne takže nie neberiem to v zlom :) Vieš prečo? lebo keď som bola 4 roky zadaná tak iný chlap o mňa ani len na chvíľu neprejavil záujem, pričom na môjho priateľa stále nejaké pokukávali a tak ho aj nakoniec jedna dostala a ja som ostala na ocot... a teraz som voľná a beztak ma nikto nechce takže tak :) áno máš pravdu hľadala som naozaj lásku, porozumenie, oporu, vernosť a tak podobne. Som ako postava vystrihnutá z nejakého starého románu kde si ľudia vážili viac takéto hodnoty.. no teraz už viem, že v reálnom svete to neplatí. Tiež by som si radšej zaobstarala psíka ak by som sa rozhodla ešte niekedy darovať svoju lásku :) ...inak ten trik s tým baliacim papierom si mohol skúsiť. Keby sa to stalo mne tak by som sa aspoň dobre zasmiala tak snáď by to dobre dopadlo a nedostal by si nejakú facku :D
K tej práci v zahraničí ešte dodám že je aj dôležité kam konkrétne chceš ísť... a ako dobre ovládaš reč no beztak by bol pre mňa problém sa tam dostať.
S tým vzorom to je dobrý nápad ale u mňa to funguje nasledovne: keď si pripadám stará a vidím nejaký svoj vzor napr. moju najobľúbenejšiu speváčku tak áno poviem si pre boha veď ona má už skoro 40... lenže... už v mojom veku dosiahla veci o ktorých mne sa len sníva... takže ma to deprimuje ešte viac. A opováž sa povedať že si mám nájsť iný vzor. U všetkých ostatných platí to isté :))
Negatívnych rečí budem mať koľko sa mi len bude chcieť. Som staršia takže negatívne o sebe hovorím dlhšie než ty :D
Aby som nezabudla, chcel si vedieť čosi o tej mojej odlišnosti od ostatných bielych oviec.. lebo ja som samozrejme čierna :) hudobný vkus je zhruba v krátkosti od rockových a metalových žánrov cez industrial po temnejšie odvetvia elektronickej hudby... obliekanie v gothickom štýle... ak si si práve predstavil niečo od typu oblečená stále v čiernom po rôzne korzety a iné veci a hlavne ťažké boty celoročne okrem leta tak áno to som ja :D vlasy napol červené napol čierne takže tak tu aj na mňa všetci pozerajú ako na neviem čo :D ...čo viac dodať ja som sama so sebou spokojná :)
Kontakt? dnešná mládež si pokiaľ viem pod pojmom kontakt predstavuje fb a podobné veci. Ja osobne čo som si ešte naposledy písala s nejakými ľuďmi tak som používala mail lebo sa tam dajú prehľadne písať dlhšie texty :))
Ďakovať mi nemusíš, ja rada "obťažujem" na fórach ;)
sasa55300: hmm no moje vyjadrovanie zrovna neni v súlade z gramatickým poriadkom a neradí sa medzi tie najlepšie skôr sa radí k vyjadrovaniu mongólskych kočovníkov z poníkmi, čo majú krivé nohy a sú na cestách ako cirkusanti alebo nie? teraz neviem, možno trošku preháňam :D vraví sa, že čas je najlepší liek.... možno niečo natom bude,teda niekedy si myslím, že je to myslené tak, že časom príde smrť a tá všetko vylieči ale nikdy nevieš ... každopádne ďakujem za tvoju námahu tak milo odpísať :))
veď zima sa pomaly ale isto blíži tak treba spraviť údržbu sánok na bližčiacu sa sezónu sánkovačok aby boli v tip top stave a nič ťa neprekvapilo :) ale nie, prepáč asi by som si mal utrieť čelo, lebo potím zas trápne kecy :)
Hneď ako som začal čítať tvoju správu, že som presne ako ty tak ma oslovilo to aspoň premňa čarovné slovíčko "mimóň" pretože na nich ujíždam už pekné dva roky a dosť ľudí sa namna díva, že čo chlapče ty si komplétny keď ešte v ich tričku sa medzi ľudí vyberiem ale oni by aj tak si niečo na mne našli tak mi to je úplne jedno :) práveže ma tešia malé deti ako vravia aha mimonikovia a prídu ku mne si aj v MHD sadnúť aby si ich pozreli len tie pohľady ich rodičov no ale zas kecám úplne odveci :) zaujmavé, že niekto pozná a prežíva podobný scenár života ako ja...viem, že nie vždy je to lichotivé ale niekedy si aspoň ja vravím, že aj keď je hrozne mám byť rád zato ako je lebo môže byť aj horšie :) inač ak by som mohol vedieť aký je ten tvoj iný hudobný štýl,obliekanie a všetko :) samozrejme ak to neni tajné pretože ja rád poznávam iných ľudí a kde inde ako cez internet to ide najlahšie keď ten človek ti môže hocičo nato odpísať ale nevie ako vyzeráš,nevie skoro vôbec nič o tebe, čo mu nepovieš a neraní ťa to tak ako keby si to v reálnom živote mala zažiť aj keď teraz som spoznal pár ľudí, čo ako fakt sú môjmu srdcu blízky ale zas vravieť im všetko po tom ako som sa popálil pri mojej drahej už bývalej ženuške ale tak ako sa vraví, človek sa učí na vlastných chybách :)
haha prepáč teraz som sa musel riadne z chuti zasmiať pretože o tom čítaní a vymazávaní/prečarbávaní textu svoje viem a preskákal som si určité obdobie keď som bol natom podobne ale vieščo ti poviem? že potom ako som to robil a vymazával a prepisoval tak som odpisoval niekedy doslova večnosť a nakoniec som to aj vzdal pretože som si myslel, že som toho človeka otravoval,nudil,nezaujímal a blablabla iných vecí :) sprostá hlava, čo ti poviem
vieš čo mi je ale zaujmavé, že žena má podobný scenár...prepáč neber to v zlom ale keď idem niekde pozrem tam,pozrem hentam a žena sa len pozrie na chlapa a niekoho má aj keď vypustí z úst úplnu hovadinu tak ten chlap je tvor pudový a ide podľa svojich inštinktov a to je, že kde vidí sex tam mu sú ostatné okolnosti ukradnuté ...jedna vec ma teší, že podobný niesom..nemám rád takých ľudí, čo vidia že ženská zadaná a balia ju ... ja som dakedy normálne rozmýšlal, keď som bol mladý a tento problem mal aj v 18, že vyskúšam niečo také zo srandy len tak prísť k niekomu sympatickému a spýtať sa "môźem ťa zbaliť?" počkal by som na odpoveď a potom vybral spoza chrbtu baliaci papier :) ale potom som si povedal ach to by si čo o mne pomysleli, videli by ma a tak určite by som sa hambil tak som nato sa proste sluśne povedané vykakal :) takže som úplne prekvapený, že si na tom takto ale asi si práve tá z mála žien v tejto dobe, čo im ide o niečo iné o niečo viac ako len o výzor, čo hľadá porozumenie,city a lásku aj keď neviem, či láska ešte existuje pretože žil som v tom dlhé roky ale život neni pohádka,všetko raz skončí ...bohužiaľ už som len v presvedčení, že jediná láska je medzi človekom a jeho domácim mazlíčkom :)
práca v zahraničí? Ooch tiež som si myslel aké je to tažké tam pracovať, aké je tažké sa tam dostať a v 18ke som si to aj fakt myslel ale potom vlastne som zistil, že človek musí stavať z každej maličkosti a nemôže si vyberať, časom bude lepšie a ak fakt chce ísť preč odtiaľto tak sa mu to podarí a buď sa vráti z odretími ušami alebo ani nevráti a bude vysmiatá tam kde je...mne sa to ľahko píše, ja viem....mal som tam už ako také zázemie lebo som tam poznal jednú osobu a postupne za tie dva roky čo som tam bol prišiel aj oco a ten tam aj ostal, prenajal dom a tak ...
vieš čo robím keď sa cítim staro?:) pozrem sa na nejaký môj vzor, niekoho koho život sa mi páči, koho výzor sa mi páči keď už si myslím, že som starý na takéto výstrelky a potom si ich pozriem autobiografiu...pozrem sa ako majú 28 rokov a poviem si...aha kámo veď ja mám ešte 8 rokov nato aby som bol ako on a tak ma to ukľudnuje, pomáha mi to aspoň na chvíľočku :) 23 rokov to je nízky vek preboha, veď si staršia o 3 roky len teda možno len 2 aj nejaký kúsok tak ma nestraš predsa len je to nádherný vek ešte máš toľko toho predsebou, zabudni na minulosť čo bolo, pozeraj nato čo bude predsa z minulosti sa žiť nedá iba si zobrať s nej niečo, čo by si nemala už urobiť a ako my vravievala starká, že život ťa nauči tak niečo natom bola pravda :)
nemaj negatívne reči na svoju osobu, to je moja rola, nepleť sa mi do nej :) nútiť ťa nebudem, kedže sám to nemám rád ale ak by si mala záujem rád by som pokecal a ja viem, že by som mal byť asi tím gentlemanom a dať ti kontakt na seba ale ako tak rozmýšlam tak ani neviem, že čo by som ti zač dal, čo by bolo vhodné a tak pretože v tomto prax je u mna 0vá :)
každopádne ďakujem, že si napísala :) potešilo ma to nie z toho dôvodu, že niekto je natom podobne ako ja ale, že niekto si dal tú námahu to vlastne celé prečítať a aj odpísať :) ďakujem a prajem príjemný zvyšok večera :)
Spirited_away a Tienseba - však si vymeňte kontakty a skúste to spolu... nech tu človek konečne zažije nejaký poriadny happy-end. ;)
Mne sa pacia tie vyrazy: to, hento, hentamto :)) Neboj nic, si este príliš mlady, casom sa to vsetko urovna aj sebavedomia este pride dosť...
Sánka mi padla až na zem :)))
Veď ty si úplne ako ja. A ja že som jediný taký mimoň na svete. Iný hudobný vkus ako ostatní, iné obliekanie ako ostatní, iné názory... všetko som zavrhla kvôli jedinej osobe s ktorou to nevyšlo a potom som sa nemohla z toho dostať... vlastne som sa stále nedostala. Keď píšem tak píšem hotové romány namiesto krátkych stručných viet.. akurát že ja to po sebe aj čítam a potom polku textu vymažem :))) Ak si aj nájdem niekoho na písanie tak mám na druhý deň pocit že na čo som to vôbec robila aj tak som trápna a bla bla bla a už sa po druhýkrát radšej neozývam. Hanblivá som, sebavedomie nemám resp. moje sebavedomie sa pohybuje v hlbokých mínusových hodnotách...
Líšim sa akurát v tom že práca v zahraničí je môj veľký sen avšak som príliš hlúpa a deprimovaná na to aby som sa tam dostala...
Nuž a ak máš 20-21 a cítiš sa byť starý tak ťa chápem lebo ja mám 23 čo nevidieť 24 a cítim sa byť už jednou nohou v hrobe... ako keby mi celý život utiekol medzi prstami neviem to ani poriadne popísať. Tie najlepšie "bezstarostné" roky života sú jednoducho dávno preč a teraz musím riešiť len škaredú realitu. Musím sa chovať ako dospelá ale nenávidím to.
Veľmi pekný text rada som si to prečítala ;) Keby som nebola taká sprostá tak ti dám na seba aj dajaký kontakt aby sme pokecali častejšie ale už som vysvetľovala o niekoľko riadkov vyššie že so mnou je škoda reči :( ...
sweetnothing: ďakujem, že sa ti pozdáva môj hudobný vkus, toto jedine sa my na sebe páči, že neprepadám a niesom ako ovca, čo nasleduje dav a neveziem sa v koči s rádiovími vypaľovačkami aj keď občas si vypočujem aj niečo, čo s core nemá moc spoločného :) taktiež predpokladám, že aj ty počúvaš niečo podobné ak chceš šupnem ti našu stránku a tam dávame to najnovšie,najhorúcejšie a najlepšie z hudby teda aspoň podla nás no snažíme sa ulahodiť každému :)
japonecka: ja sa tak neobliekam, kvôli tomu aby som bol IN ja sa tak obliekam pretože sa mi to páči a to športové oblečenie?Nie ďakujem...nechcem sa obliekať aby som pre niekoho oči bol IN...sama si písala, že život je krátky a práve preto som aký som...však som potetovaný,pearcing mám,strapaté vlasy proste ako oblečiem sa dakedy aj slušne, že si dám tričko ako normálny bez nejakej kapely a normálnu mikinu, všetko veď v oblečení neni moc rozdiel ale ja športovo sa oblečiem jedine keď som chodil zo starkým ešte kedysi dávno pradávno na huby inač šport už je mimo mna teraz som už len rekreačný kukač, pretože zranenie z mládi :) ale ďakujem ti za radu :)
Ved to ze pocuvas takuto hudbu este neznamena ze musis byt aj prislusne obleceny/upraveny. Ved nechces aby ti toto kazilo zivot, vsak? Ja pocuvam aj klasicku hudbu aj latin, znamena to ze mam chodit stale v smoking??? Urcite chapes kam mierim...skus ist po obchodoch, oblec sa elegantne sportovo a uvidis ako to pojde ;-) Je skoda nicit svoj zovnajsok (aj ked neviem presne ako sa obliekas, mam len istu predstavu)
Ahoj,
mas uzasny hud.vkus :)
neviem co napisat, ale vkus na hudbu parada!
zhrniem to v krátkosti lebo vidím, že zas som sa rozpísal a to je jeden problém, ktorí som spomínal, že sa neviem vyjadrovať v krátkosti :)... ďakujem ti, že si sa ozvala a napísala mi toto ale našiel som v tom hneď dva háčiky, že svojim výzorom som iný ako 70% tejto populácie kedže moja hudba srdcu najbližšia je core čiže metalcore,deathcore a blablabla takže vieš si ma predstaviť prihovárať sa v bare nejakej žienke, ktorú by som odpudzoval a vlastne, ja sa ani prihovárať neviem pretože tiež som spomínal je to môj problém číslo 2 :) ale fakt ako ďakujem ti za snahu a úprimnosť :)