Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pocit zbytočnosti, pocit že žijem v tieni samého seba

Príspevok v téme: Pocit zbytočnosti, pocit že žijem v tieni samého seba
tieň seba

Neviem ako začať, začiatky niesu moja silná stránka aj keď sa na nej snažím pracovať nejde mi to, takže sa vám v prvom rade pozdravím a poprajem vám krásny deň aby ste si nemysleli, že som nejaké nekultúrne hovädko :) neviem, či sa to hodí písať niekomu koho poznám, otravovať cudzích ľudí nikdy nebolo v mojom záujme a vždy som sa snažil míľovími krokami tomu vyhýbať a zo svojmi problémami bojovať sám ako udatný rytier, vždy som sa snažil pomáhať druhým ako som len mohol a spraviť to, čo som im videl na očiach...častokrát bohužiaľ som vyšiel s toho ako idiot ale to nevadí, zvykol som si, že som bol väčšinu času osamotený len s pár kamarátmi o ktorích som pred pár rokmi prišiel ako aj o svoje záľuby a snažil sa prispôsobiť jednej osobe, ktorej som venoval celé svoje srdce, celý svoj život a čas...nevravím, že tích pár rokov, čo som s ňou strávil nebolo krásnych, však som mal prvý sex, prvé to,hento a áno aj hentamto no pred pár mesiacmi sa to celé skončilo, zistil som, že som žil v klame a klamal sám seba, že to bude dobré, že ona taká neni ako vravia ostatný, proste srdce mi hovorilo niečo iné aj keď hlava koľkokrát mi vravela, že takto to fungovať dokonca života nebude ale srdce tupé, ja som sa bál samoty a kakal som nato....asi nechcete aby som tu vypisoval všetko ako čo bolo, že? tak nebudem to preháňať aj keď ja rád sa rozpisujem,píšem, deriem klávesnicu a to je jeden z mojich problémov, lebo sa neviem vyjadriť v krátkosti,vtipne ale píšem ako nejaký básnik kadejaké dlhé lítery a potom dostanem niekedy odpoveď jednym slovom,dvomi a že sakra čo nato odpísať, hmm, rozmýšlam,rozmýšlam a napíšem dačo úplne odveci ako je to niekedy vtipné sa aj ja natom zasmejem, čo z niektorích ľudia vypľujú zoseba :) ...no ale to som zas odbočil niekde mimo témy, normálne si radšej ani po sebe neprečítam lebo sa chytím za hlavu, čo za mongola to písalo a potom si uvedomím, že ja arghh :) k tomu vztahu sa teda vrátim, myslím si, že to bolo monotonne ja som vymýšlal, že poďme to,hento,hentamto a ona stále, že pôjdeme ale teraz toto a teraz toto a toto aj keď sme spolu rok žili tak sme sem tam niekde vybehli alebo čo ale väčšinou sme robili kadejaké blbosti a keď som s ňou varil a tak a chcel som vareškovú vojnu a blabla tak mala blbé reči, pokričala a potom zrazu sa ospravedlňovala ja som taký človek, že po ktorom keď sa nazjape tak sa stiahne a nevie potom sa dostať do tej nálady ako predtým len tak ľahko ako usmievať a všetko v poriadku ale som ustráchaný a teraz ako to skončilo tak ako keby som všetko stratil.... ostalo mi to len zlé... cítim sa byť trápnym,nežiadaným, nikoho okolo seba už ani nemám a najhoršie je, že keď som na sociálnych sietach, ktoré nepoužívam teda iba ten žrút času fejsbuk na obsluhu jednej stránky o hudbe, ktorá ma kedysi napĺňala ale kedysi bolo fakt kedysi teraz už ani nato chuť nemám, proste stratil som chuť na všetko čo som kedysi mal rád a neviem ju nájsť...celé dni iba márnim a premrhávam pri seriáloch,hudbe alebo teraz momentálne na pokeci, kde niekedy nájdem nejakú spriaznenú dušu s ktorou prehodím pár správ ale potom ma zastihne moja mnou zvaná \"emo deep shit\" nálada a všetko to proste padá, nemám chuť odpisovať, nemám chuť na ľudí a tak si lahnem do postele, zastriem žalúzie, schovám sa pod perynu a dovidenia vypínam hlavu, hľadám chuť do života...pýtate sa prečo nepracujem? Pracoval som rok dozadu v zahraničí a vtedy bol môj biorytmus ráno som vstal-práca-prišiel som v noci takže sprcha-večera-posteľ a takto po roku som zistil, že mám s toho vážne zdravotné problémy a tak sa vrátil na Slovensko s nich dostať...pomaly ale isto som vyliečený a je mi dlho doma, prácu už mám vybavenú a to je možnosť vrátiť sa do zahraničia hocikedy alebo na slovensku robiť pre jedného súkromníka len potrebujem si dorobiť jeden kurz, ktorí mi končí o mesiac aj pár drobných dní a mimochodom ak sa pýtate, že koľko má táto osoba, čo nemá chuť na nič,mrhá svojim časom a má pocit, že je z inej planéty tak vás nebudem trápiť a prezradím vám to ...mám 20 rokov,pomaly ale isto každou sekundou 21 a cítim sa už starý.... ‪#nohate pre starších :) ale mám pocit, že je najväčší čas niečo zmeniť pretože mám problém už aj z ľudmi a ich spoznávaním... som totiž strašne hamblivý kým sa neokukám, nemám sebavedomie, keď uvidím niekoho kto sa mi páči tak normálne sa hambím, prestávam dýchať lebo si myslím, že dýcham strašne nahlas a tak podobne :( a neviem, čo ani od vás chcem ale asi len to aby ste si to niekto prečítali a možno niekto má podobný problém a rád pokecá, ja by som nebol proti .) ...ďakujem vám a prajem pekný zvyšok dňa :)

tieň seba

thajko neviem či ti popriať dobre ránko alebo krásny dník ale poviem ti určite usmievaj sa veď predsa niesi NIK! si človek ako každý iný čo má svoje plusy a aj chyby a je jedno či si gay, bisexuál alebo hetero určite je s tebou veselo aj keď si utiahnutý do seba, čo ti do života treba iba zopár ľudí, ktorí ti budú rozumieť a jeden človek ktorý milovať ťa bude :) teraz ti poviem jeden citát, ktorí je sakra pravdivý v tejto dobe "toho koho milujeme ojebeme a toho kto sa nám páči toho milujeme" ale zapomíname nato, že krása je len telesná schránka, ktorá sa časom poškodí a vytratí, zoschne a nestane sa oku lahodiacou takže človek si vyberie radšej niečo s čím mu bude fajn aj keď výzor nebude práve každej žene,mužovi lahodiť ale ten pocit pri ňom bude to všetko vynahradzovať (aspoň u mňa to tak je) nevzdávaj sa a určite sa nevydávaj cestou, že na všetko zanevrieš...skúšal som to ale čo ti poviem, čo mi to dalo iba to, že väčšia touha sa vo mne prebudila po niekom, kto by to somnou zdielal ale nehľadal som to, čakal som, či to same príde a prišlo to preto neskladaj zbrane máš len o rok viacej ako ja a to, že si nemal kamarátov? ani ja som ich dlho nemal ale potom som nejako našiel ak chceš niekoho s kým si chceš popísať, kľudne daj kontakt, kľudne s tebou prehodím pár slov,viet,litánií pretože priznám sa vždy som chcel mať kamaráta gaya totižto ja v sebe niekedy vidím, že som niekedy ako žena pri tom ako sa správam v rozmýšlaní o sebe, že nemám v sebe sebadôveru a blablabla, že niektoré veci sa mi nepáčia a blablabla na druhú a dakedy ma aj napadla myšlienka aké by to bolo byť gayom no rýchlo ma to prešlo pretože predstava s chlapom sa mi nepoviem, že hnusila pretože ťa nechcem uraziť ale nebola mi lahodná a nevzbudzovala vo mne tie pravé pocity no poznať takého človeka v rámci, že kamarát by som chcel pretože s nimi by som mohol pokecať o hocičom a takisto aj oni somnou ja som otvorený na všetky témy aj na opeľovane púpavy, to je moja špecialita a mám na ňu skvelú teóriu :) dúfam, že som ti odpísal na všetko lebo už jedným okom spím a chystám sa hodiť do postele akurát v tento magický čas, že 3:33 chvíľku som sa zľakol, že 3:15 umrieš a chcel som pustiť bobek no potom, že nie to je super čas toto je magické 3 trojky tak uvidíme čo to znamená ale vlastne znamená to niečo? No nič strácam sa, čas ísť spať....na záver ti chcem len ešte raz prizvuknúť,podčiarknúť a vytknúť, že určite nekašli na svoje pocity, svoje túžby a svoje sny, nepoddávaj sa práci a vyskúšaj kadejaké zoznamky, čo si pamätám tak existuje na nejakej socialnej sieti aj nejaký klub, kde sú takíto podobný tebe ľudia, čo hľadajú rovnaké pohlavie a určite sa tam dá nájsť nejaká spriaznená duśa, len sa nesmieš báť...predsa len internet je nevyspytateľný ale ty si tu anonymný a keď si s niekym budeš písať bez fotky pár správ, zistíś o tom človeku strašne aký je lebo niektorí ľudia proste keď nemáš fotku ani neodpíšu a tak...dúfam, že som to napísal aspoň trošku zrozumiteľne alebo poprosím môjho lepšieho kolektora ako worpad o zrozumitelnejšie prepísanie?:) Ale avšak je to môj recept na spoznávanie na sociálnych sieťach, že bez fotky, napísať a prejaviť sa a čakať kto sa nato oplatí, potom aj keď mu pošleš fotku uvidíś, či zmení svoj postoj v písaní lebo to si všimne 78% poslepších ľudí a tích 22% je zaslepených dokonca života, tým ani svätá voda nepomôže ale nesmejte sa a ani za hlavu nechytajte, ono to fakt tak je, že je toľko ľudí keď im napíšeš niečo čierne na bielom čo je tak oni si to aj tak pôjdu v svojom zmysle a stále budú stáť za ich názorom tomu sa hovorí rozprávať sa zo stenou ak by si chcel vedieť a tak.... sakra som ešte viac stratený, robím si tu labyrint :D prepáč, že ťa metiem :D idem spať radšej tak buenos nočas dobrú,dobré,dobrý :)

thajko

tieň seba: Tvoj príspevok som si prečítal celý ale neprečítal som úplne všetko tu dole pretože to je strašne dlhéé :D Inak chcem povedať že som na tom cca rovnako. Mám 21, čo chvíľa 22, môj vzhľad už od prírody nie je vôbec ani len dobrý, navyše som gay a narozdiel od teba som dodnes nemal ani len najlepšieho kamaráta naživo a nie to ešte vzťah. S tým hanbením to mám rovnako, som strašne hanblivý a nedokážem vôbec o sebe naživo hovoriť. Som introvert a bla bla takže vieš si predstaviť. Tiež sa cítim byť nežiadaným a pod. a tak som občas premýšlal či nebude východ v tom, proste sa ešte viac utiahnuť a nechať sa pohltiť naplno iba prácou (IT). Nepríde mi to ako správne riešenie ale obćas mi príde ako najjednoduchšie a tak prestať myslieť na osobné šťastie alebo pocity moje či iných. Som citlivý človek a to mi práve robí problém v mojom veku nikoho nemať a to mi potom ďalej spôsobuje problém s prácou :/

tieň seba

prepáč ale neviem, čo by si brala odomňa pretože ja žiaden talent nemám, jedine talent na odlákanie odseba ľudí taktiež známy pod pseudonymom *strašiacký*, koľkokrát si vravím, že keby sú strašiaci na poliach platený tak by som sa normálne na tu rolu prihlásil však aj havrany by sa ma boja, žiaden okolo mňa nelieta a to o niečom svedčí....

dobre som rád, že si pristúpila na moju ponuku...ako sa dohodneme na platových požiadavkách? Či ako pre mna to bude zo zľavou za 0,005 centa za stránku? Áno? No tak to super, beriem! :D

plynulo nie ale tak rukami,nohami by som sa vedel dohovoriť kedže pracoval som v zahraničí angličtinou,ruštinou a potom hablablajčinou ale po maďarsky neviem nič to skôr po japonsky viem ako sa krčma a cesta povie, zaujma ťa to? krčma je "tahamatotam" a cesta "samajama"...prečo sa si pýtala, či po maďarsky viem? Vyznievam tak chaoticky niekedy ?:)

m8

hmm....brala by som, ale len polovicu z tvojho talentu :)

ok, som tvoj korektor...

si slovák alebo plynulo hovoríš aj inými jazykmi? maďarčina?

tieň seba

ďakujem ti za tvoj názor a čas, ktorý si venovala na to aby si si prečítala tieto nezmysli čo som zo seba vypustil do éteru napriek tomu, že si mohla spraviť niečo iné viac zmysluplné :)

viacej ľudí my povedalo, že či nerozmýšlam nadtím aby som niečo písal a len pár ľudí vedelo, že som písaval ale len básničky a kadejaké poviedky, ktoré aj tak neuzreli svetlo sveta pretože ostali zkryté len pre mňa až kým som ich jedného dňa niekomu neukázal no po tom som proste dostal zkrat, že čo som to spravil a zmazal ich...odvtedy píšem iba niekedy keď v noci ma zastihne nálada, ktorá kedysi bola u mna na dennonočnom poriadku no ten poriadok sa zmenil keď odišiel kus môjho srdca a tak som ostal iba verný čarbaniu, čarbanie je niečo, čo ma napĺňa a pri čom vypínam svoj mozoček a relaxujem,oddychujem a poddávam sa fantázií ...pri kreslení nemusím riešiť svoju gramatiku, ktorá je na úrovni nejakého priemerného školáka ale to asi preto, že som na slovenčine spal a maturitu spravil vďaka mojim seriálovím znalostiam the walking dead :) aaach aby som nezabudol, ďakujem ti za tvoje rady a dávam ti ponuku do ďalekej budúcnosti, nechceš byť môj korektor? Word ma dosť klamával už nemá moc moju dôveru aj keď on je kvalitný a milý to spoločník kedže sa nesmeje natom čo som vyfantazmagíroval a ani na tích hrúbkach iba my ich podčiarke a je na ne čo s nimi spravím :)

frajerku si hľadať nejdem, nechcem...vieš teraz proste necítim nič...poznám pár dievčat, žien a vôbec ma nezaujímajú už keď sa s nimi rozprávam tak ich beriem úplne inač ako kedysi aj keď sa snažím im dopriať všetko čo im vidím na srdci, očiach proste aby boli spokojné ale to isté robím aj kamarátom, ktorích nemám moc veľa predsa len kedysi to bolo kopa kamarátov a aj tak som sa cítil sám, potom prišla žena a cítil som sa, že už sám niesom no opak bol pravdou a teraz mám len asi 2 chalanov alebo troch z ktorími vybehnem dakedy za rok von a pokecám, niekedy mi to prepína tak niečo vyvedieme (samozrejme v rámci srandy žiadna zloba u nás nehrozí iba si pomýlime fontánu z tieňom a nenápadne do nej spadneme, zatancujeme si na námesti o 3 ráno a tak je toho veľa no toto som nemal posledné tri roky kedže som to všetko ako sa povie ignoroval a zabudol aj nato.... práveže som si myslel, že zabávať sa takto je zlé ale nechodil som každý piatok von mne stačil raz za mesiac dva mesiace koncert festival ale to som časom začal mať od bývalej priateľky vyčítané pretože ona takej hudbe moc neholdovala pritom na jej koncert som nikdy nepovedal nie a tak.... posledný pol rok som si povedal, že asi fakt to nemá zmysel ale nepripúštal som si to a znovu oprášil skate, vybral ho, dal letnú údržbu a začal si znova zodierať kolená a kadejaké blbosti.... práveže ona mala koníčkov veľa len zozačiatku sme ich zdielali spolu, podporoval som ju v tom a všetko potom prestala a keď som sa jej pýtal poďme do lesa na prechádzku (lesy a prírodu milujem)prejdeme sa ona si pofotí lebo miluje fotenie tak, že nie, nechce a tak že musí to,hento,hentamto a ja ok, ok a takto ma odfajčovala veľakrát keď som výlety plánoval, prekvapenia jej robil a nakoniec aspoň pár vecí vyšlo, čo som proste chcel aby zažila tutanchamona a tak a obaja sme mali radi cintoríny, prechádzky v noci no boli sme až 7-8x aj to s toho 2x na pohrebe a tak celkovo mám pocit keď sa nadtým teraz tak zamyslím, že ona somnou nepočítala už dávno a teraz ja neviem ako sa k tomu stavať, správať sa, teraz neviem myslieť pozitívne a neviem nikoho ani osloviť ani nič, proste v skratke neviem čo si mám o ženách myslieť a bojím sa, že už nikdy nebudem prechovávať k žiadnej city, sympatie možno áno však som chlap a je jasné,že sa mi ženy páčia ale chuť a predstava, že by som s nimi niečo mal asi u mna len tak skoro nepríde ale čas je najlepší liek a keď sa naserem tak sa dám do kómy a preberem sa o pár rokov ako Austin a potom budem mať aspoň keď nie chuť spoznávať ženy chuť poriadne sa najesť a spoznať čo nové, čo sa udialo a tak arghh takže budem zaneprázdnený ako ženská s kabelkou na dialnici za rušného dňa aspoň na pár dní :)

ha, zaujmavé, že si to o mne myslíš, ďakujem ja viem, že som citlivý a keby len citlivý ale strááášne citlivý, nedokážem byť zloba aj keď koľkokrát si vravím, že by som chcel byť ako niektorí ľudia taká bezcharakterná sviňa vypasená pretože ak chcem žiť ako prasa v žite musím byť sviňa....ale verím, že sa zasvieti nejaké svetlo a ukáže mi cestu životom...dovtedy bude mojim jediným svetlom v živote, svetlo z ladničky ...idem ju navštíviť lebo ako dívam na hodinky tak je najvyšší čas...ponúknem niekoho nejakou mojou špecialitkou?:)

m8

počuj, našla som v tebe talent, neviem či v tomto období v akom si, ale začni písať niečo, tiež sa mi do toho nechcelo, keď som videla ten kilometrový príspevok, dala som tomu šancu a myslím, že pisateľ si dosť dobrý, len sa vždy drž jednej myšlienky, pravopis si dávaj opravovať a hlavne! nie si žiaden mongol, ani manták či ako si sa nazval :)

keď si nájdeš frajerku, maj aj svoje záľuby, pre teba to bude asi ťažké, ale aj frajerka má určite niečo, čo rada robí, takže určie, neopusti svoje záľuby kvôli priateľke.

inak mi prídeš ako milý človek :) a nebuť taký citlivý, povznes sa, neuťahuj sa do seba :)

tieň seba

Filip: zas tie začiatky ale tak tu vhúpnem priamo na vec...neviem o tom, že by sme sútažili v niečom alebo nebodaj hrali futbal,hokej že by sme niekto skórovali a hrali o výsledok a neviem ani o tom, že by sme mali nejaký ako sa to vraví battle aj keď je milé, že to takto hodnotíš a berieš tak hmm neviem, či je to správne slovo ale športovo... no zahrám s tebou túto hru a spýtam sa ťa a aká je cena za výrhu a dokoľko sa hrá? zatiaľ keď je to po tvojom 1:1 nech vieme :)

tieň seba

Si takáto geniálna od narodenia alebo je to výsledkom nášho školstva :)? Ale nie, prepáč dúfam, že som neurazil začiatky sú pre mňa ako čínsky múr, taká veľká prekážka ktorú nikdy neviem ako prekonať a vždy čakám, že sa cez to nejako prehodím a tak vlastne ako tak rozmýšlam som sa už aj prehodil lebo píšem, ťukám takže mi ostáva si len zatlieskať, tlesk,tlesk :)

optimista? Ak si myslíš, že optimistické je, že všade vidím nejaký háčik, niečo schované, zradu tak áno ale niekedy proste si poviem je dobre, že sa to stalo, že môže prísť niečo lepšie, môže to byť niečo nové a život je krátky takže si nemôžem nechať len tak pomedzi prsty unikať všetko...nikdy neviem kedy posledný krát vydýchnem....ale je jedno si to vravieť a druhé to aj konať pretože vravím si to, večer je, ožívam lebo ja som skôr taký nočný tvor milujem tmu to len tak mimo reči a ráno vstanem a som tam kde som bol zas vidím všetko tak svetlo, tak ako predtým taký náladovy ako na húpačke...budovať dôveru si je tažké a trvá to dlhú dobu no zničiť sa dá v priebehu sekundy a vôbec nie žiadnou tažkou prácou

ahahaha no nevymazávaj ty nič, píš ako ti ruky narástly a čo na srdci to aj na jazyku, teda v tomto prípade v prstoch...totižto ja som nato našiel takú cestu, že čo ma práve v hlave napadne to proste napíšem a potom to koľkokrát vyznie ako keby to nemalo hlavu a pätu ale ja tomu chápem, čo som chcel povedať a to mi stačí ale potom si uvedomím "aha ty tuľpas, nemali by to chápať práveže tí druhý a snažím sa písať tak aby to pochopili hlavne oni" :D no je to také tvoje, vyznačuješ sa tím teda a ešte raz nech ťa ani nenapadne nič vymazávať :) :)

ja som to mal skôr naopak mal som ženu, ktorú som poznal 7 rokov ale s ňou som bol len 3 roky a vlastne ešte pár krát sa vyspím a mám 21 takže dajme tomu, že od 18 sme boli ak to môžem povedať svoji.... bol to môj prvý vážny vztah do ktorého som nepristupoval, že aha budeme spolu večne, aha akú kočku mám a tak....mal som iné priority prvý mesiac,dva a potom som trošku vážnejšie ochorel, mal som ísť do nemocnice ale tam ma už len tak lahko nič nedostane 2x stačilo a tak som bol mesiac,dva doma :) prišla ma pozrieť a všetko a ja taký chorý, že mal som byť doma som si povedal, že pôjdem s ňou na koncert...koncert skončil a ona tam ostala z jednym chalanom,sestrou a ešte nejakými kamarátmi čo poznali a prvykrát ich videli po xxx dňoch písania o čom som ja nevedel iba po pol roku som sa to dozvedel a videl som jej správy ako mu písala ako ho skoro pobozkala a blablabla ale ignoroval som to boli sme spolu potom skoro stále a nemyslel by som si, že je taká aj keď som vedel, že po nej išlo toľko chlapov, že dovi dopo až som sa niekedy čudoval prečo si mna vybrala prvý rok všetko nádherne, boli sme štastný, druhý rok sme začali spolu bývať a išli do zahraničia a tam nastal zlom chodili sme mesiac tam a mesiac doma a za ten mesiac sme chodili spolu aj na festivaly,koncerty a tak a ona z jej sestrou boli také keď si vypili na chlapcov a mna dosť ignorovala ale ja som jej nič nato nevravel iba smutný s toho bol a ona potom ako keby mala nejaký problém v sebe keď sme boli preč tak mala proste strašné stavy, že ma normálne keď som niečo povedal ćo sa jej nepáčilo začala po mne hádzať všetko, pár krát aj niečo o mna rozbila ale nikdy som ju neudrel ani nič, vždy som sa ju snažil ukludniť a držal jej ruky potom mi ďakovala a časom ju to prešlo ale ja som to nezvládal už lebo vlastne na každého v mojom okoli žiarlila a tak sme boli na jednom koncerte a stretol som tam kamarátky a podobal som sa im na jedného chalana z jednej nemenovanej kapely, nebudeme komerčný predsa, či sa neodfotíme a ja a fotenie akože nie, ďakujem hamblivosť aj ich som sa hambil a tak som proste povedal, že nie, prepáčte mám tu ženu a išiel od nich potom som bol niečo z ocom v trenčíne a stretol som jednu z nich a ani som o tom nevedel a kedže ja som jej dal všade moje heslá tak som ani nevedel, že na fb dovtedy existujú nejaké správy ako je iné kedže som ho nepoužíval a tak sa tam prihlśila a videla od nej správu a začala proste vyvádzať ako som jej klamal a blablabla a pritom som ani nevedel, že tam niečo také mám lebo ja fb som dovtedy mal len ako sa povie nato aby niekto vedel, že existujem aj to veľmi nerád som si ho spravil iba kvôli kamarátom, ktorí ma nato ukecali ale nikdy som tam hodiny a hodiny nepresedel a teraz to ešte mám a raz za čas sa tam prihlásim a to je asi najväčšia chyba dňa lebo prídem tam a vidím ako má fotku s tím chalanom na ktorého vravela aký je slušne povedané bimbas, ako by s ním nikdy nič nechcela mať, ako je jej nesympatický a blablabla a tak a je toho strašne veľa teraz som nenapísal z nášho vztahu ani 20% obsahu a mám pocit, že si tu s tohto začínam robiť denník tak to ukončím prepáč zas som sa nechal uniesť a to som chcel napísať ako som dneska išiel mhdčkou a všímal si ľudí, mal som slúchadka a zistil v krátkosti, že keď sa mi hlavou premietali myšlienky, čo asi robia,kam sa chystajú a čo si myslia tak by s toho vznikol taký film po ktorom by mi asi zaklopali na dvere ujovia v bielych plášťoch s poukážkou na pobyt v liečebnom hoteli na doživotie pretože možnosť vyliečenia u mna neexistuje :D :D ešte som zabudol napísať, že myslím si, že niesi jediná kto hľadal lásku,city pretože ja som chlap a nikdy by som nedokázal mať sex na jednu noc a aj keď som mal nato priležitosť a bol v hocijakom stave nikdy som proste to nechcel dopustiť a strážil som si svoj majetok pre osobu, ktorá ho bude hodná a síce som sa pomýlil no moc mi to dalo a neľutujem to čo som prežil aj keď som zistil, čo som zistil a aj keď to skončilo z takým koncom ako skončilo a k tomu obzeraniu tvojho chlapa ak môžem dve také krátke otázky :) nebola si hrdá, že iné kukajú a závidia ti, že ty si tá štastná ktorú si vybral? To druhé otázka neni ale je to taká dilema skôr, prepáč za zavádzanie :D Predstav si, že si v reštaurácií, človek si vybral jedlo a vie na čo má jednoznačne chuť (on si vybral teba) ale aj tak sa pozrie aj po ostatných to je ako niektorí muži zo ženami, že proste po nich aj tak kuknú ale nevybrali si ich ani nič, len sa pozreli a pohľady niesu nič vážne,kým sa nezačnú prihovárať a blablabla :)

a kam by si chcela ísť keby sa ti podarilo uniknúť z tejto malej krajinky?:) Ak pôjdeš smer Nórsko,Švédsko tak ma niekedy príď pozrieť pretože ja sa chystám na starobu zakotviť v nejakej tejto krajinke, mať chatku niekde pri lesíku a hojdať sa v hojdacom kresle za zvuku prírody, jemný vánok mi bude prinášať zavíjanie vlkov v okolí a pri mne bude sedieť môj vlk alebo nejaký havkáč :)

prepáč, sklamem ťa, nemám tu odvahu a ani gule nato(akože veľa gúl mám ale tie sa už pripravujú na Vianoce tak ich nechcem vyrušovať s príprav, mohlo by ich to rozhodiť :D) takže neopovážim sa ti napísať, že si máš nájsť iný vzor pretože ten vzor si si pre niečo vybrala a to niečo sa ti na ňom páči, láka ťa to, obdivuješ to a niekoho odvrávať za cenu sebaklamu nemá zmysel ...teda aspoň podla mna :)

negatívne hovoríš dlhšie lebo si staršia? hmmm čo ak som ešte ako spermia bol negatívny a práve tá negativita my zaručila lístok do tohto "disneylandu" ako odmenu lebo som videl negatívne svet tak aby som sa presvedčil o opaku hmm?:) ale ak nie a hovoríš dlhšie negatívne tak asi by som mal sa odteba učiť a ty by si mala byť moja učiteľka negativity :) kedy dáme prvú hodinu?:D:D:D

Keď si napísala a opísala si sa neviem prečo sa mi pred očami objavila hneď Ash Costello asi preto, že to je jediná ženská ktorú asi poznám, čo tie vlasy má takto podobne poriešené ako ty a taktiež sa mi vybavila bývala priateľka, ktorá mala obľubu v gothike a niečo som sa pri nej priučil no jediný rozdiel bol asi v tom, že ona mala celú hlavu červenú a počúvala skôr taký ten kľudnejší štýl metálu ako BFMV a punk takže si ťa viem naživo predstaviť len si mi teraz nasadila chrobáka do hlavy lebo vyššie si písala, že za tebou sa muži neotáčali, chodila si na festivaly, koncerty alebo kľudne aj hocikde po meste takto oblečená? lebo ak áno tak toto mi je neuveritelné to skôr uverím, že gumený macíkovia sa robia z pomletých kostí a veškerého sajrajtu...akože prečo tomu neverím sa pýtaš? Nebudem ťa trápiť a poviem ti to teda presnejšie napíšem... za ňou sa chlapi otáčali na festivale sa jej prihovárali a dvorili jedna radosť a čo viem po žiadnej žene by nebol chlap, čo by ani nekukol a tobôž nie po takej ako si ty opísala veď to je vieš koľkích mužov sen mať takú ženu? Nie? proste taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakto a ešte omnoho viac mužov takže hlava hore a ver, že možno keď to budeš najmenej čakať sa objaví niekto, kto ti do života vkĺzne a všetko o čom si si už začala myslieť, že neexistuje sa stane zrazu znovu realitou a ty sa budeš cítiť ako v tích starích filmoch :)
to je hlavné, že si sama zo sebou spokojná, pretože potom keď máš rada samú seba môžeš mať rada aj ostatných :)

Kontakt? Ako som hore písal niesom asi dnešná mládež kedže fb moc nepoužívam a som tam len občasný hosť takže kľudne ten mail by mohol byť ale nechcem ťa nútiť ale ani by som sa nenahneval ak by si ho poskytla .)

Ja viem, že ti ďakovať nemusím ale ja sa snažím byť stará škola a bol som tak vychovaný takže ja ďakujem preto a aby si si nemyslela, že to je len také bezvýznamné, že aby bolo no to v žiadnom prípade ja ďakujem už len za tu námahu si čítať po mne tie litánie, odpísať viac ako dve slová a zato, že si vlastne nevymazala správu po 3 riadkoch a nepovedala si kašlať nato :)

Filip TT

Ja to zatiaľ vidím na 1:1. Tieň lepšie fantazíruje, Away lepšie ukladá myšlienky, ale inak fajn, ste dobrí. :o)