Čo ak som zaspal so šošovkami?

Príspevok v téme: Čo ak som zaspal so šošovkami?
TimCi

Dobrí deň, včera večer som si zabudol vybrať šošovky z očí. Stalo sa mi to už párkrát predtým ale nikdy som nemal žiadny problém. Dnes som sa zobudil z páliacími červenými očami. Teraz je večer a oči sú stále červené a pália ma. Čo mám podla vás robiť ? Do rána by to malo prejsť ?

Ďakujem :)

tm9655

Tak uvidis ako ti bude, zavisi to aj na tom ake mas sosovky. Ja som pouzival jednorazove, raz som sa opil, a potom aj s nimi zaspal. Ked som sa na obed zobudil, mal dost suche a podrazdene oci, dal som si ocne kvapky a vybral ich. V ten den som si sosovky nedaval ale pouzival som ocne kvapky, vecer to uz bolo lepsie, na druhy den mi uz nic nebolo

TimCi

Tak uvidím ako zajtra :) keď bude stále zle ta pôjdem ku očnému :) ako vonku išli v pohodke takže pochybujem. Ale dakujem :)

sewie

ako si si vybral tie sosovky?...lebo kamoske sa stalo ze v nich zaspala a potom bez roztoku bez nicoho ich dala dolu a strhla si tak vrchny epitel rohovky:/ tyzden chodila po tme v slnecnych okuliaroch!

hio123

No neviem, chod pee istotu k ocnemu alebo si dal framykoinovu mast na oci ak mas...bud rad ze si sa zobudil skoro pretoze to by si musel ist na chirurgiu