Nepotrebujem sex

Príspevok v téme: Nepotrebujem sex
1karina1

Dlho som zvažovala či sem napísať či nenapísať. Je to aj trošku trápne, keď žijeme v dobe, že kde sa človek pozrie, všade samá nahota a sex.

Nie som žiadna puritánka ani babka, mám 38 rokov, a hoci máme s partnerom dve deti, a v mladosti to bolo po sexuálnej stránke divoké :) cítim a viem, že ten sex mi nejak nechýba.

A som si úplne istá, že keby som aj mala iného chlapa, po čase by ma to prešlo. Teda chuť na milovanie.

Odjakživa to tak so mnou bolo. Najprv neskutočný chtíč, vzrušenie, chuť. Po cca dvoch rokoch stop. Raz za pol roka bolo na mňa veľa.

Pritom partnerov som naozaj mala rada, bolo tam všetko. Okrem sexu,pravda, ktorý im postupne začal chýbať. Zas nebolo ich veľa, pred terajším a založením rodiny dvaja.

Nechcem navštíviť poradňu, pretože mne ten sex proste nechýba tak načo? Partner ak naznačí nespokojnosť, tak to milovanie nejak prežijem a zas je chvíľu pokoj.

Viem, že to vyznieva sebecky, ale nie som sebecká, viem človeku dať srdce na dlani som normálna obetavá žena a matka, ktorá svoju rodinu miluje..Len nemiluje milovanie.

Je to taká hrozná chyba?? Je tu ešte niekto s takýmto "postihnutím"?

Nechcem partnera stratiť, no sú chvíle kedy sa za nič na svete nemienim hrať na vzrušenú ženu vzdychajúcu v jeho náručí..Príde mi to, že z neho robím idiota a je mi to celé ľúto :(

Medo

No teda to je protichodnych názorov! Jasné, že každý posudzuje podľa seba. Ale stav je taký, že ženy po pôrode úplne automaticky strácajú chuť na sex. Majú menšiu chuť, ale lásku k partnerovi to nemusí zasiahnuť. Mnohé sú unavené z rodinného stereotypu, otrávené z toho, že chlap sa za každých okolností potrebuje vyprázdniť a im to trvá pokým sú na sex pripravené. A práve preto, že im to toľko trvá, a pritom sú také unavené, tak si chcú radšej ľahnúť, pretože vedľa v izbe spia deti a onedlho je ráno a treba vstávať. Žena je psychicky s deťmi veľmi prepojená, v hlave má ustavične starosti o domácnosť, rieši všetko, čo treba vybaviť, zariadiť, urobiť... Nedokáže vypnúť a len tak nemyslieť na nič iba na milovanie. U chlapa je to úplne iné - ten je nadržaný raz-dva, keby to bolo len na ňom, tak najradšej by si to odbavil s nejakou prostitútkou podľa možnosti ešte aj perverzne. Lebo minimálne 80 percent chlapov má v hlave predstavu o sexe diametrálne odlišnú než aká je realita v manželstvách. A že sex bol v mladosti, keď boli ešte bez detí, iný ako neskôr, to je zákonitosť. Veľa žien iba predstiera vzrušenie len aby to mali čo najskôr za sebou a berú to už len ako povinnosť, aby muž nehľadal mimo vzťahu a aby nebol nervózny. Nech je skrátka doma kľud. S tým sa veľa nenarobí, hlavne keď manželstvá fungujú tak ako fungujú, že chlap naháňa peniaze, žena hrdlačí v domácnosti. Keby boli obaja boháči, nemuseli by pracovať a mali more voľného času, aj sex by vyzeral inak. Samozrejme, aj stereotyp robí svoje. U žien sa vzťah časom mení na manželskú lásku, chlap sa stáva viac priateľom ako milencom, takže už ženu natoľko nevzrušuje. Čím sú si partneri duševne bližší, tým má žena viac zábran v posteli.

grckagrc

Urcite sa nevzdavaj sexu, lebo ti z toho drbne ako tutok Duchovnemu davovi a budes po forach sirit fanaticke, drbnute, sektarske reci :D
Na plodenie deti? A co, zena je stroj na plodenie deti? Hnus, kde je krestanska laska k bliznemu?
Idz na nejake sektarske forum a nekaz tu vzduch svojimi drblinami.

Duchovny Dav

juju - nemen sa... tato generacia je sibnuta, sex vobec nieje vo vztahu dolezity, dokonca, krestania ho nezvyknu mavat. Tak to ma byt. Detom to vadi. Nema sa to robit. Uvidis, ze tato civilizacia hnusna, sa myli, a vsetci, co nechcu sex su normalny. Keby Boh chcel sex vo vztahu len tak na uzivanie si - bol by a) bezpecny, nehrozila by pohlavna choroba b) nehrozilo by otehotnenie, netrebalo by vymyslat umele veci ako gumu, chemiu c) nevyvolaval by zavilost, drogovu
d) detom by to nevadilo, ked to rodicia robia, alebo pocuju do detstkej izby e) male deti by sa toho nebali.

ako vidis, je ocividne, ze sa to nema robit a myli sa tato nadrzana, perverzna sodoma gomora, nicitelka a znesvacovatelka planety.
Udrz sa cisty, ak to tak necitis, dokonca aj raz za mesiac je vela. Kludne sa toho zriekni na cely zivot, zit sa ma z lasky. Este par desatroci dozadu tak zila vacsina slusnych parov, bez sexu. A pouzili to len par krat na plodenie deti.
To ti pisem, aby si si nemyslel, ze niesi normalny, nenormalna je tato generacia, ktora zachvilu pojde, tak ako je jej sudene, do pekelneho ohna. Bohuzial pri tom znici celu planetu, dalsie civilizacie budu este cele storocia odstranovat ten bordel po nej.

alechandra

Vyzera to ze si sa mladosti presexovala teda nasytila a stacilo mas dost
Ked sa niecoho nasytime prestava nam to pocase chutit a nechceme to tak je to aj s tebou a tvojou minulostou
Vidis mala si si setrit do neskorsieho veku :D

Marosko-n

Vážený Lary, veľmi múdri názor, mali by sme zlepšovať tie naše manželstva a vzťahy, a deti odmala vychovávať pre cit a lásku v živote.
Pri sexe si len užiješ . ale pri milovaní preciťuješ svoje aj partnerkine bytie v tomto nekonečnom vesmíre.

Lary

Pre juju :1karina1 nám už asi neodpovie ale mňa zaujal tvoj prìspevok a chcem ti len povedať svoj nàzor.Každý človek muž aj žena by mali normálne sexuálne fungovať .Je to prirodzená reakcia na hormóny ktoré sa tvoria v tele pre správne fungovanie organizmu.Čiže ty ma nemiluješ a preto nesexuješ tu neobstojì.Sex je chtíč vyvolaný hormónmi nemá z láskou veľa spoločného.Ale samozrejme viac u mužov ženy (su aj výnimky)potrebujù viacej citu.Jasné že ak je sex spojený z làskou je to ùplne naj.....Každý človek má iný sexuálny apetít a u žien sa stáva po pôrode že majù trochu ùtlm ktorý môže trvat aj dva roky ale nemsì byť ......Muži už po tridsiatke alebo aj skôr (nie všetci) stresom sedavìm zamestnaním atď znižujù sex frekvencie navyše každým rokom klesá tvorba testosterónu.Tu sa dostàvame ku koreňu veci.Kedysi chlap lovil alebo ťažko pracoval a tým podporoval tvorbu testosteronu.V dnešnej dobe sa odporùča športovať .Z vlastnej skùsenosti ti poviem že ja športujem dlhè roky a sex 3x do týždňa je pre mňa zùfalo málo to mám už štyri krìžiky na krku.V dnešnej dobe jestvuje veľa preparátov na sex chtìč a sù dosť spoľahlivé navyše volne dostupné v lekárni.Sù to preparáty na prìrodnej báze nie lieky .napr Tribulus už to tu bolo tušìm spomenuté.Kedysi sa liečila erekt.disfunkcia yohimbinom alebo priamo testosteronom intramuscularne čiže do svalu starým chlapom .Nie aby chcely .....ale aj pre to že chlap bez testosteronu sa stáva apatický bez života stráca svalovu hmotu ochabuje celkovo .Sex slùži aj na uvolnenie celého tela psychiky starostì na sprìjemnenie chvíľ z nežným pokolenìm atď.ps:nezanedbaj svoju sexualitu lebo môžes stratiť ovela viac možno aj všetko!

Mesačný princ

divocina1 - veď Slováci sa všetci milujú navzájom, sme tu ako jedna veľká rodina :D Len taniere po sebe hádzať :D