ako sa prejavuje chronický zápaľ priedušiek a čo ho spôsobuje? Aké vonkajšie podnety ho sposobujú? Prosím len odborné rady od odborníkov alebo ludí ktorí si niečo podobné prežili. Ďakujem!
Chronický zápal, pomooc
Nua to by bolo dost tazko. Pisem totiz z USA,
Tu je uroven doplnania stravy na vyssej urovni, nez na Slovensku a ja som chcel prispiet k sireniu sa informacii o nich, a tiez umoznit ich kupu za najnizsie mozne ceny, aby bolo pristupne sirokej verejnost krajanov.
RNG vy ste lekár? Som tu nová, ak ste lekár môhla by som začať ku Vám chodiť ako pacientka?
Tiez z mikrobov chlamidia pneumonie alebo stafylokokov z nosnych dutin.Moze to byt aj zo streptokokovych infekcii-napr zo zubnych krckov.
Ja by som to adresoval kombinaciou protizapalovych a antimikrobialnych doplnkov
Protizapalove oralne;quercitin 2x400 mg ,bromelain 1350 gdu/den, curcumin 2x500 miligramov +10 mg bioperine, , pomocne: rybaci olej3 gramy, zazvor 1gram cerstvy NAC 2x500 mg(expektorant/antioxidant/chelator
Antimikrobialne oralne 3x300 mg olej z divokeho oregana,s jedlom!(pamajoran). GSE 15-30 kvapiek do pol litra vody.tento roztok sa da pit denne, pouzit na vyplach nosnych dutin alebo inhalovat(nebulizator).Pit 1-2 krat denne, postupne glg za 5 minut, aby bola v hrdle vzdy aktivna hladina. Horkac.
chronický zápal priedušiek-opakované nepreliečené zápaly,dráždenie z vonkajšieho prostredia(smog,fajčenie...)slabá obranyschopnosť organizmu...