Zvláštne sny

Príspevok v téme: Zvláštne sny
konik

Stávajú aa mi 2 zvláštne veci a niviem čo s tým
1) stalo sa mi to 2x deň pred dedkovou smrťov sme boli po škole vonku s kamoškami. Mala som pocit,že ma niekto sleduje a necítila som sa priemneVečer mi bolo na odpadnutie celá som sa triasla.Zaspala som asnívalo sa mi mi o niakých cierních podtavách a dedkovi velmi si to nevibavujem. Nemohla som spať cítila som neopísateľný zvláštny pocit. Ráno pípne sms, ze dedko je mŕtvy. Totálne som sa zrútila už prešliel 1 rok ale z jeho smrti sa nedokázem spamätať. Vo výrocie jeho úmrtia mám stále zvlástny pocit ze ma niekto sleduje a to skoro stále ked som sama.Toto isté sami stalo tento výkend sli sme s kamoskou a kamosom na vychádzku s koňmi.Kone sa správali divne. To že sa môj 4roč. hafling plašil a chrčal by bolo celkom ok lebi je mlsdý ale to ze sa Samanta plasila mi prislo cudné a aj správanie Jantára lebo tý sú pod sedlom zlatíčka a z miery ich nevivedie nič.Večer som mala hurúčku abolela ma hlava. Znovu tie divné sny ale s bratrancivov tetou.A ráni zistím ze teta zomrela.
2) Mám veľmi živé sny napr. sníva sa mi že ma niekto udrie a ráno mám modrinu nestáva sa to pravidelne ale iba obcas . PROSÍM PORADTE MI ČO MÁM ROBIŤ

Filip TT

Tak buď je to nadprirodzený jav, alebo psychologický.

Na nadprirodzené veci neveríš a mamu máš psychologičku, akú radu tu očakávaš?

konik

na ziadne nadprirodzené veci neverím :)potom by sme si zili ako v rozpravockach...a nezomierali spravodlivý čestný ľudia. Myslím pocit ked pocujem kroky,dotyky (ked sa bojím akiby ma niekto drzal za plece)...Mama je psychologička hovorila som o tom s nou a s jej kolegom obaja si myslia ze som slabá osoba .Kamosky tárajú somariny ze mozno cítim prítomnost anielov.

OMojBoze...

Filip, nezijeme vo filmoch kde sa deju nadprirodzene veci

Jednoducho stale myslis na dedka, nevies sa s tym zmierit, preto sa ti toto deje. Mne ked umrela babka, snivali sa mi o nej sny, lebo som stale na nu myslela a plakala. Potom mi pomohol psycholog a dalo sa to doporiadku.
A to ze nas niekto sleduje, to je normalny pocit ktory sa nam casto stava ...

Filip TT

Poznám takéto prípady. Mal som kolegu, ktorý mával také prorocké sny a sa to plnilo. Obvykle to mávajú mladí ľudia tak do 20.

Na základe svojich skúseností predpokladám že veríš na nadprirodzený svet.

To, čo Ti môže pomôcť v takých chvíľach je modlitba.

A prosím, prosím, vyhýbaj sa vešticiam.