Dobry den mam problem, byvala som v prenajme tzv prenajata izba. Majitelka prenajima bez zmluvy platila som vratny depozit. Dala som jej mesiac dopredu vediet ze sa,stahujem inde nasla som za seba nahradu s tym ze mi povedala ze len vtedy splnim dohodu a vrati mi peniaze. Lenze ona najomnicky odmietla vsetky co som jej z seba nasla a robi problemy ze ziadny depozit nevrati ze vypovedna lehota su 2 mesiace lenze nema to ako zdokladovat nakolko ziadna zmluva nieje. Dala som jej ultimatum do konca mesiaca ak mi ich nevrati poslem za nou danovu kontrolu. Co by ste na mojom mieste robili vy? Dakujem za namietky, nazory a,rady
Vratenie depozitu
Ano lenze ked sa na niecom seriozne dihodneme nema co menit podmienky ako.jej to vyhovuje. Najprv povie ano vratim potom sa snazi dohodnut len na polovici...nasledne mi povie ze nic nevrati ze mam.hladat nahradu...tyzden som tam chodila robit obhliadky aj som.nasla najomnicku a nakoniec mi strepne ze z tych penazi zaplatila ten tyzden co som tam bola...je to normalne jednanie podla teba? Ja si to nemyslim.
Biba4484 akurat z eona moze tie dane zaplatit aj neskor nemusi ich platit hned...
ale ak tam ma viacero najocov za ktorych tiez neplati dane tak je mozne ze bude mat pruser... inak prenajimat sa moze aj bez zmluvy
Ano aj najomne na ucet a bola som tam od marca tohto roka....no cakam.do.konca tyzdna nakolko ja ten depozit potrebujem na zaplatenie noveho najmu a tie peniaze mi patria mam na ne pravu takze podam na nu stiaznost
ak jej islo aj najomne na ucet a bola si tam aj minuly rok a ty by si ju natrela tak by mala asi dost vazny pruser..
Ano mam pocit ze som jej ich vlozila na ucet nakolko jej vsetko islo na ucet takze to viem.zdokladovat
Mas nejaky doklad ze si jej tie peniaze dala???