Pred pár mesiacmi som sa zobudil so sériou štípancov na boku tela. Štípance boli iba na tomto jednom mieste, prisudzoval som to komárom aj keď som žiadnych nespozoroval, navyše tie štípance vymizli asi až po 2 týždňoch. Nevenoval som tomu nejakú extra pozornosť, až do predošlého rána, kedy som sa zobudil so sériami po 3 štípancoch na viacerých miestach na tele, ktoré nepríjemne svrbeli (a stále svrbia). Niet teda pochýb o tom, že to budú ploštice. Poslednú noc som spal vo vedľajšej izbe a nové štípance som si ráno nenašiel, predpokladám teda, že ploštice budú mať "základňu" niekde v tej druhej izbe, v ktorej bežne spávam. Ešte predtým, než by som to začal riešiť s deratizérmi, napadla mi jedna zaujímavá možnosť. Prespávať v druhej izbe a nechať ich vykapať od hladu. Nakoľko ploštice sú svetloplaché, teda vyliezajú iba v noci, tak čo keby som v izbe, v ktorej sa vyskytujú nechal každú noc non-stop svietiť lampy, aby hladné potvory nemali možnosť vyliezť z úkrytov a hľadať hostitela? Otázku mám iba jednu. Ako dlho vydržia bez "jedla" a teda ako dlho mám čakať a nechávať ich vyhladovať aby som mal úplnú istotu, že je po nich? Ďakujem za odpovede. P.S.: Ak vám príde tento nápad ako hlúpy, napíšte dôvody, lebo je to len taký môj rýchly plán, možno je to celé blbosť. Ďakuejm.
Ploštice - nápad
Ahoj Phill, ten napad s vyhladovanim plostic nie je dobry, nemrhaj casom a volaj dezinsekciu! Plostice to nie su iba tie vacsie hladne potvory, ale aj take v stadiu vajicok, lariev... Dospele plostice mozno vyhladujes, no ich potomkov v roznych stadiach vyvinu nie. Neriskuj, aby si nedospel do stadia, kedy si ich donesies do prace, k znamym. Alebo sa budes musiet odstahovat z bytu. Drzim palce!
Idem spať.
Prepáčte mi, že som sa nechal uniesť.
Ja tiež strácam nervy, občas.
Ja neviem, tu počúvať také nezmysly o Satanoch a také veci.
Keby že aj boli reálni, tak vás majú v paži.
Však už začnite robiť poriadne, samozrejme, že nemám na mysli každého.
Mne je to ľúto, ale táto sku.vená doba je len o peniazoch.
Ja som si to nevymyslel, nebol to môj nápad.
Ja neviem, či to má ísť takto ďalej.
Asi začnem študovať medicínu - odbor psychiatria.
Síce budem mať v paži, čo tých ľudí trápi, ale budem na dovolenke každý tretí mesiac.
A na akú pi..u mi bude taká dovolenka???
Aby som sa tam potešil, že koľko som zarobil na ľudskom nešťastí, nechtiac samozrejme.
Treba sedieť každý deň pri rokovacom stole, mať každý deň poradu a všetko bude dobré.
Nevyznám sa vo všetkom, priznávam, uznávam.
Jedna pizza si ku mne raz sadla na moju motorku, a pritom mala štípance od tých malých koko.kov. Ja som si to nevšimol. Až doma mi to došlo, čo tá pi.a so mnou spravila. Ja som sa hanbil jak pes. Že by človek rozmýšľal aj za druhých. Ma fucked niekedy ide je.núť.
Ja mám byť vo virtuálnej realite? A vy ste kde? V pi..i?
A to sa pohybuješ v akých kruhoch? Akože si slušný a tak a ňivó pádajet?
Ploštice?
Ja ani neviem, čo to je. Či šetríte na spray, či na jakýho?
Však si to tam do phúče vystriekajte, či to tam pijete len to lacné čučo a všetkým vám tam drbe z roboty, lebo si namýšľate, aký ste unavení, či to tam riešite?
Fucked ste takí unavení z práce?
Tak vám poradím. Keď prídete domov z práce, tak si zacvičte ešte aspoň dve hodinky, každý deň, žiadny druhý deň ako sa to odporúča.
Zlepší sa vám prekrvenie, všetkého a bude všetko dobré.
Plostice su zakerne.Tieto male zvery mi nicili zivot dost dlho je to velmi neprijemne ked ta stale všetko svrbi a vsade mas stipance..plostice ziju hlavne v posteliach takze mozes ich mat v posteli ak mas madrac aj tam na oblieckach tak isto aj v nabytku vo veciach proste vedia sa dostat vsade odporucam zavolat ihned deratizera mohlo sa to kludne uz aj rozmnožiť po celom byte takze všetko vystriekat treba je tazke sa ich zbavit ak ich mas uz moc rozmnozene v izbe tak uz rovno mozes vyhodiť aj postel ja somm musela.hlavne rychlo vilaj deratizera!