Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ranny beh - nalacno alebo nie?

Príspevok v téme: Ranny beh - nalacno alebo nie?
klokanjack

Zdravim, potrebovala by som sa poradit. V poslednych dnoch som zacala intenzivnejsie cvicit a zdravsie sa stravovat. Chcela by som schudnut par kil. Vzdy som cvicila/behala iba v popoludnajsich hodinach, cca okolo 5-6. Citala som, ze ranny beh je ale pre chudnutie efektivnejsi, preto som sa rozhodla to vyskusat - dnes rano som si privstala, vypila som asi 2-3 deci cistej vody a sla som behat. Ale poviem vam, bolo to utrpenie. Uz po prvych sekundach som sa citila strasne malatna, podlamovali sa mi kolena a velmi tazko sa mi dychalo. Tak som zvolnila tempo, striedala som beh a chodzu, no aj tak to bol velky boj. Nakoniec som zabehla cca 25minut (kvoli kondicke zatial behavam kratsie a postupne pridavam minuty), no myslela som ze odpadnem. Teraz sa uz citim dobre, som velmi rada, ze som sa dokopala k rannemu behu, no ak to ma byt zakazdym take umorne, neviem ako to zvladnem. Viem, ze je to aj o zvyku, kondicii atd, ale mne bolo az neprimerane zle. Preto by som sa vas chcela opytat, kto s tym mate skusenosti - co robit, aby mi nebolo pri rannom behu tak nevolno? Priatel mi hovoril, ze som mozno vypila malo vody. Mam vypit viac? Ranajky by som si pred tym nechcela davat, v tom pripade by to uz nebol beh nalacno. Chcela by som, aby to bolo co najviac efektivne. Vopred Vam dakujem za vsetky rady :)

xem

ja behavam nalacno ale ..
vypijem pol litra citronovej vody (ty aj menej ked si baba ..)
dam si rozcvičku
a idem behať samozrejme nejdem behať s plným bruchom vody to je blbosť by som sa povracal.. len ja som ráno strasne smadný tak preto pol litra cize to nejak vstrebem :) a po dobehaní si dám ešte hrazdu a kliky takých min a studená sprcha :)