Bolest v oboch bedrovych klboch

Príspevok v téme: Bolest v oboch bedrovych klboch
ricky12345

Dobry den, potrebovala by som poradit ..mam bolesti v oboch bedrovych klboch ale len pri urcitom pohybe, napr.ked chcem si sadnut do tureckeho sedu alebo pri roztiahnuti noh...pri rychlom pohybe ma tam az pichne.mam to uz niekolko mesiacov. Mam 30 r.ziadny uraz ani nadvahu nic..len ma zrazu zacalo boliet v oboch slabinach pri klboch..coo to moze byt? Prejde to? Dakujem za radu..

Mike_Bassett

Colafit je dobrá vec ak v kĺboch chýba mazivo. Podobne ale pomáhajú trebárs obyčajné gumové medvedíky či huspenina.

Bolesť v bedrách pri určitých alebo rýchlych pohyboch môže byť spôsobovaná kostnými exostózami. Konzultuj ortopéda, treba rtg.

Martina210

COLAFIT-je to cisty 99% kolagen 60 kociek okolo 15 eur ,
tiez som mala take problemy.Beriem to asi pol roka, kazdy den nalacno jedno kocku.Zhruba po mesiaci som uz ani nevedela ze ma dakedy nieco bolelo, ani v kolenach mi nepraska uz.Neskutocne to funguje, a je to dobre aj na plet,lepsie to funguje ako tie blbe kremy na tvar co ,, vraj,, obsahuju kolagen proti vraskam :-)

RNG

Klby sa vydieraju len ked nemas dost klboveho mazu. Odporucam jest 2 avokada tyzdenne, alebo brat CMO ako doplnok.
Zapaly su sposobene najma vnutrobunecnymi parazitmi ako su mykoplazmy, a formy chlamidie borelioz a L-foriem, tiez samozrejme pri oslabeni viralnej imunity nasimi vlastnymi virusami.
Skus brat napr extrakt z olivovych listov, serrapeptazu a monolaurin.

PF2014

Treba ísť za ortopédom a spraviť najlepšie rtg, ja mám niečo málo nad 20 rokov a mám artrózu oboch bedrových kĺbov, a preventívne by bola dobrá nejaká kĺbová výživa, a ak sa tam niečo zistí, tak potom najlepšie kupovať naozaj len tie najkvalitnejšie, bohužiaľ tie sú drahé a stoja okolo 30 eur a niektoré vydržia len na mesiac, je to dosť, dávať 30 eur každý mesiac, ale malo by to pomôcť.