chcem sa spytat ci sa mozem kupat v mori ak mam menstruaciu.
dakujem
Menstruacia a kupanie sa v mori
dooss
existuju tampony mini, a to maš odkial také bludy že "otvorená" otvorená je žena čo je na koze na porodnickej sale a ide rodiť!
a nie žena ktora uy mala sex...zlatinko mas mylné informácie,
odporúčam ti kup si tampony kotex mini, a mozes trenovat zavadzanie tamponu... nie je na tom nic..
snad chces ist do mora bez tamponu? to ako? a kde si budes zakladat na plazi vlozku? alebo vyberat? a ked vyjdes z mora krv ti bude tiect po stehnach, v zavislosti od toho ake silne mas kramy, to by vyzeralo trošku nechutne nemyslíš, navyše v mori su žraloky ktore na niekolko kilometrov citia krv...
Baby poradte ja idem tiez k moru a vtedy to budem mat 3den a kedze som panna este niesom tak otvorena a neviem si zaviest tampon ked sa budem kupat bez neho tak bude dobre? Voda zevraj zastavuje krvacanie
da sa ale treba si kupit tie tampony co tu uz spominali pre istotu
kúp si v lekárni také špeciálne tampóny na plávanie, sú napustené ešte nejakým olejom alebo čo to je, ja si ich dávam preventívne aj keď idem len na kupko :)
prosteja/ zalezi aku silnu mas menstruaciu mne by doslova tieklo nohami len co by som vysla z mora. :)
A potom ze preco sa v Chorvatsku objavili zraloky, ktorych laka krv...
bude
Dobrý deň,dámy.... chcela by som sa opýtať, či je nožné sa kupať v mori pocas menstruacie bez tamponu, s ciernymi pkavkami... bide vidiet ako mi odtail vyteka krv??
kiwi / tampon yvmenit 3-4x za den...hm...no stastna to zena co ma taku slabu menstruaciu
Bay nevie nejaká z vás ako urýchliť menštruáciu?