Dobrý deň,
Moje meno je Martina,21r.
Už je to 9 mesiacov, čo mám hlieny v hrdle?!.
Objavilo sa to neviem z akej príčiny.
Proste je to nepríjemne, a vadí mi to.
Vypľuvam hlieny, spočiatku ako normalne sfarbene hlieny ale dnes je to tentoraz do takej silno zltej zelenej farby. Ešte som sa stým nestretla.
Bola som skor u lekarky ta mi predpisala sprej do hrdla. Nezabralo, mňa to dusilo. Bol mi robený výter a nič sa nezistilo. V poslednom čase som unavená, boli ma hrdlo, bolest niekedy prejde do praveho ucha. Od kedy co sa objavili hlieny tak zacal aj kasel.. Nie nekaslem. Ale, to len v tom pripade ked musim, /bud vykaslat hlieny/ alebo /dusi ma to/.. Niekedy pridu chvíľky, že sa mi tažko dýcha.
Nebola som nikde na žiadne vyšetrenia, chystam sa ale v prvom rade by som chcela počuť váš nazor čo by to mohlo byť. Pridávam súbor. Vopred sa ospravedľnujem, ak niekoho to poburí ten obrazok vášho typu ako napr. //nechutne//.. Pekný deň.
Hlieny
možno by stačila jednoduchá očista obyčajným jabl.octom, ČL do pohára vody, pred jedlom
Nakazy obvykle zacinaju v prinosnycy dutinach, kam sa mozu dostat z kvapockovej infekcie.Bezne tu radim roztok citricidalu na ne, pit aj kvapkat do nosa. Ale musi to byt pravy citricidal, kde je na flaske jasne napisane, ze obsahuje quaternialne zluceniny. Dobre je s tym brat aj odhlienovace ako NAC(2 x 600 mg) alebo serrapeptazu(3 x 120 000 SU), pripadne aj kapsule oreganoveho oleja, pozri na vyrobok firmy NOW Oregano oil caps, davka 3 x 2 kapsule, co ti da v kazdej kapsuli 100 mg ucinnej latky, carvacrolu.
aj ja to mam, uz ale skoro dva roky. ja viem presne kedy sa mi to objavilo, po gastroskopii, takze si myslim, ze ta hadica mi tam nejaku infekciu zavliekla, dovtedy som ten problem nemala. tiez vytery u lekara vzdy negativne, to bude daka specialna infekcia alebo co. obcas ich je menej, obcas viacej vykasliavam, obcas skoro cire, niekedy zelene, niekedy aj s krvou. no mam aj papiere ku krcnej ale sa mi tam nechce moc, ze zas mi zavedie nejaky bazmek do hrdla a zas mi tam daco moze zaviest... neviem co na to by bolo dobre, aj koloidne striebro som si davala do krku, snad jedine zabral trochu dost repikovy caj ked som si pravidelne robievala, ten je dobry na zapaly.