Dievčence a ženy, ktoré máte skúsenosť s Holterom, poraďte prosím. Idú mi ho dávať na budúci týždeň a keďže nemám najmenšie prsia, chodiť do práce len tak v tričku sa neodvažujem a neviem si predstaviť, ako si cez tie všetky elektródy a kábliky poradím s podprsenkou. Ako ste to riešili vy? Ďakujem.
Ženy: holter vs. podprsenka
googlegoo, tá slečna v cyklámenovej sa opakuje na kľúčové slovo všade, ibaže obrázok uspokojivo neinšpiruje, lebo slečna zďaleka nedosahuje moje rozmery :)
Lulu2011, ďakujem. Sestrička, ktorá mi robila vyšetrenia, je taká kyptavá, že si to aj lepiť asi budem musieť sama. Nevedela mi nič vysvetliť, tlak mi merala 10 minút, lebo mi nevedela založiť manžetu a po hodnej chvíli mordovania, keď už bola spokojná, že to konečne drží, som ju musela ja upozorniť, že to má naopak, snímacou hlavicou hore. A tak puzzle s manžetou odznova. EKG vyšlo na 5. pokus, lebo klipsy dáva sestrička na kosti, pri odbere mi praskla žilu skrz druhou stranou atď... A keď som sa jej zo srandy spýtala, či sa s Holterom dá sprchovať, na môj vkus pridlho váhala s odpoveďou. Ibaže by mala službu iná, v čo dúfam.
Po zvážení okolností mám v pláne ísť bez podprdy, len vo voľnom tričku, a nato si dať nejakú voľnú vestu ;-)
Ahoj, sestricka ti to namontuje popri, takze sa neboj :) co bude vadit nadvihne a ber si volnu tuniku najlepsie bez vystrihu, lebo najviac kablov bude hore na hrudi
Nikto?