ahojte, ake lieky vam predpisuju lekari na zvysenie imunity? nechcem ziadne vyzivove doplnky...to mi nezabera..
Lieky na zvysenie imunity
ked chces liek na podporu imunity tak wobenzym bez debaty,l urcite vyskusaj, mne pomohol uplne neskutocne a to som skusala asi vsetko!
Ahoj llek:-)
My chodime s krpcom imunoalerg. kedze ma alergiu na vsetky rastliny, stromy a travy a s tym suvisi aj jeho slaba imunita. Minuly rok bral imunor, doktorka to vyhodnotila na slabu sliznicnu imunitu, tento rok ficime od septembra na ribomunyle. Samozrejme, prisla skola a uz ma anginu :-(
Manzel ma tiez alergiu, tiez berie ribomunyl a jemu zas pomaha, cely rok nebol chory...
Takze mas pravdu v tom, ze je tazke nastavit tu spravnu liecbu, kedze kazdy organizmus reaguje inak...
A to som na malom na odporucanie lekarky skusala aj echinaceu, hlivu, cecko a nic...
-odkaz odstránený-
Najprv by musel lekar zistit ci mas poruchu imunity a presne, ze aku. Su lieky, ktore potom yvzknu predpisovat, ale mozem ta uistit, ze s tym zvysovanim imunity liekmi alebo doplnakmi je to tak, ze viac sa veri ze ti funguje ako to realne funguje. Ak niekto skutocne rozumie tomu, ako imunitny system funguje a kde mozu vynikat poruchy, ktore vedu k imunodeficitnym stavom, tak mu je jasne ze je dost tazke tieto poruchy doplnkami ci liekmi ovplyvnovat.
aké máš prínaky?
ako vies, ze mas imunodeficit?