Ahojte žienky ,chcem sa opýtať pár otázok ....Moje prsia boli vzdy take pekne pevne trojky ,za posledny rok som schudla ,pribrala ,opäť schudla a tak ďalej ...Mam pocit ,že trošku stratili na pevnosti aj veľkosti ...Rozhodla som sa preto pre implantáty ,nad ktorymi som nikdy predtym nepremýšlala ....chcem ich opäť trošku spevnit ...Chcem sa opytat kolko Vám zhruba trvalo hojenie,lebo u každého je to individuálne ,pripadne negativa a ktorú kliniku by ste mi vedeli odporučiť ...dakujem a prajem pekny dnik :)
Silikónové implantáty
skyxma ja som tiez pochybovala ako to dam, bala som sa toho ci budu prsia vyzerat prirodzene, pretoze prave po takych som tuzila :) a dnes mam to co som vzdy chcela. Prsia ktore pekne ukazu vo vystrihu ;)
Skyxma my ženy sme veľmi silné, myslím že to vieš :) a kvôli kráse kvôli tomu aby sme sa dobre cítili myslím že sme schopné zvládnuť aj celkovú anestéziu bez akýchkoľvek problémov. Len netreba sa zbytočne spochybňovať podceňovať :) lekári vedia čo robia
**hanuschka**
prsia robia lekári asi len v celkovej anestézii nie? Ja sa obávam, či by som práve tú anestéziu zvládla, či to nie je príliš na telo. Aj prsia, aj celková anestézia a tak. Či zbytočne mám strach?
24 hodín po zákroku som tam zostala. Je potrebné aby si telo oddýchlo po zákroku aby sa z toho pozviechalo predsa len je to zásah do tela. Neviem ako je to na iných klinikách, ale v Centre plastickej a estetickej chirurgie, kde som bola ja, je to takto :) na iných veru netuším a je mi to v podstate už aj jedno :P
Ahojte damy, ja som bola na plastickej operacii prs pred dvomi rokmi a vobec nelutujem. Bola som uplne plocha a nerobilo mi to dobre na sebavedomie. Dala som si urobit dvojky a som velmi spokojna. Velmi som sa pred operaciou bala, ale nebolo to az take zle, po operacii rany samozrejme boleli, dodrziavala som vsetky prikazy lekara, neprepinala sa, brala som wobenzym, aby som sa rychlo zahojila a po pomerne kratkom case som uz mohla normalne existovat.
rossie19 je obrovský rozdiel či si v nemocnici štátnej z nejakých zdravotných problémov, alebo ideš na kliniku na skrášlenie a je to v podstate súkromná klinika. Je jasné, že tam dostaneš inú starostlivosť. Ale zase je podľa mňa jasné aj to, že takú staroslivosť by sme prijali aj v štátnom zariadení, že.
hanuschka áno tak to je fajn, to asi tá naša ženská intuícia, že? na klinike si musela aj nejaký ten čas zostať nie? dva dni, deň? mňa by celkom zaujímala aj starostlivosť na klinike aká bola o teba. Pretože keď človek ide do nemocnice na nejakú opku tak tam teda bohvieakú starostlivosť nedostane
pff...tak to som necitala, ale skusim to prelistovat ci to najdem, kde si to pisala. Nedufaj ver.. :) kolko ta vyjde zakrok cely so vsetkym vsudy? nie ju to nejake velke peniaze? kolko tisicok? styri-pat? ci viac??
to si sa ako dostala ku klinike v kosiciach?
to som nenapisala, kde ma caka zakrok? som ja ale trdlo.. aj ked mozno par stran dozadu by si nasla, kde idem :) prsia mi budu robit v Kosiciach. Uz som na to pripravena. Najtazsie bolo sa odhodlat a ist na konzultaciu. Dnes uz ked mam termin zakroku tak sa tesim, ze to bude den kedy sa mi zivot zmeni..k lepsiemu.. dufam v to! :)