Ekzém

Eliska1234

Tiež som dúfala, že pobyt pri mori nám pomože ale mojmu synovi sa tam ekzém výrazne zhoršil, nakoniec ani nemohol do vody, lebo ho to strašne štípalo

Jennny

Mojim deťom sa atopický ekzém objavil ešte ako malým bábatkám. Každé prechladnutie, očkovanie, prerezávanie zúbkov sa na pokožke prejavilo svrbiacimi ekzémami. Moji deťom veľmi pomohli každoročné pobyty pri mori a z týchto problémov postupne vyrástli. Viem, že sa kedykoľvek možu vrátiť ale nateraz som šťastná, že ich nič netrápi

Tina35

S kozmetikou Protopan mám aj ja dobré skúsenosti. Može sa používať dlhodobo čo je pre atopickú pokožku nevhnutné. Atopie sa nikdy nezbavíte úplne a preto je potrebné sa o pokožku starať stále aj keď nemáte aktuálne problémy. Pravidelná starostlivosť vám pomože aby sa ekzém neobjavil prípadne aby sa neobjavil vo veľkých ložiskách

fiona11

Ja mám skúsenosť, že keď už sa ekzém objaví, nič iné ako masť s kortikoidmi mi nezaberie. Doležité je naučiť sa, ako pokožku chrániť, aby sa ekzém neobjavil. Stres je veľkým spúšťačom, rovnako ako alergeny v strave či prostredí. Najdoležitejšie je spoznať sám seba a čo konkrétne vám škodí

Martin2222

Ja som atopik od malicka a uz som skusal vela pripravkov, kremov, vyzivovych doplnkov. Zozaciatku kortikoidy ale zistil som ze to ide aj inak. Od protopanu mam vyzivove doplnky a local cream, velmi odporucam.

denisa982

Omega mastné kyseliny sú pre atopickú pokožku naozaj skvelým liekom. Dajú sa zohnať aj vo forme výživových doplnkov. Spolu s vhodnou kozmetikou vám možu veľmi pomocť

Martina_585_

Dobrý deň, na ekzém som vyskúšala Vitaberin krém, je to prírodná obdoba kortikoidov, má veľmi silný protizápalový účinok, ale je na prírodnej báze

www.vitaberin.com