cem sa spytat, ci je normalne, ze ked do mna partner vojde a potom naraza, mam pocit na cikanie alebo velku potrebu, alebo si ulavit. citim sa trapne ked mam ten pocit, a preto sa stiahnem a potom vobec nie som uvolnena:(
divne pocity pri sexe
zmente polohu, uhol a pred sexom sa vyprázdni
pocit, ze ti treba na velku potrebu je preto, lebo posva a konecnik maju spolocnu "stenu". Ked tvoj priatel do teba naraza, naraza vlastne aj na stenu konecnika. Mne je to tiez neprijemne, o ziaden bod vzrusenia nejde. Ako moze byt vzrusenim nieco, co je spojene s neprijemnymi pocitmi? Mozes urobit akurat to, ze sa fakt pojdes pred stykom vyprazdnit, umyt a potom sa uvolnis. Uvidis, ake to bude. Ak to neprejde, tak povedz priatelovi, nech zmeni uhol, mozno pomoze aj to....
Nestresuj, bude iba krasna fontanka. Maximalne si daj pod seba rucnik, ked nechces trochu ospliechat okolie :)
takže je to normalne a možem sa v pohode uvolnit a ziadny trapas sa nestane?:)
Normalna vec
nemyslim, že to moze byt "mokry orgazmus" kedze to citim už hned na začiatku
AdamKrt ma pravdu, nie je to nic ineho, nepotlacaj to v sebe, nechaj to doplynut az do konca ;)
hviezdnicka1: lebo si dospela k bodu vzrusenia, ked sa blizis k mokremu orgazmu. A predpokladam, ze ako hodne zien, miesto toho, aby si tomu pomohla, uvolnila to, robis opak a chce to potlacit, aby to preslo.
ja mam vzdy pocit na velku potrebu aj ked idem predtm na wc...prečo??
Veru, to je dobry napad ist na WC. Aj pocas sexu, ked mas chapaveho partnera, urcite to pochopi. Ak nemysli len na seba, tak mu nebude jedno, ze sa citis neprijemne a ak mas potrebu odbehnes si a potom to bude lepsie ako pre Teba, tak snad aj pre neho, ked nebudes uz upata a budes taka uvolnenejsia.