Chlapi, je to tak?

Príspevok v téme: Chlapi, je to tak?
Petra444

Chalani, ako vnímate svoju priateľku? Je pre vás tou najkrajšou alebo si myslíte o iných ženách, že sú krajšie ako ona? Nedávno som si vypočula, že sú krajšie ženy ako ja, ale u mňa má podporu a ľúbi ma. Naozaj tak vnímate svoje priateľky? Mňa to celkom zabolelo a nemôžem na to prestať myslieť. Chápem, že nie som miss, ale starám sa o seba, cvičím, každý deň sa maľujem a starám sa o vlasy, snažím sa dobre obliekať...ale aj tak sa mu vlastne nezdám príťažlivejšia ako nejaké iné.

hio123

ale to možno povedal len preto lebo videl u teba nejaký nedostatok... nemožem hneď vyjsť s takýmto názorom...skús sa sním ešte raz dôverne porozprávať..

iggzik

Tak bude to asi klise, ale neviem, ci si este nepocula, ze krasa nieje vsetko..

Jasne, ze sa nam pacia aj ine, no vobec to neznamena, ze na to reagujeme. Ja osobne som si povedal, ze najkrajsiu by som ani nechcel, lebo potom by sa stale dakto snazil ju prebrat.

Osobne tiez co ma holka na sebe, saty, git a podobne moc neriesim, svojej som povedal, ze nech sa kvoli mne nemaluje a mi to aj tak vyhovovalo,, ale kazdy je iny.

Nepises sice ako dlho si s nim, ale mala by si vediet ci ta lubi, a to je podstatne.

Petra444

hio123, on tak sám povedal...že vraj sú krajšie ako ja, ale ľúbi ma a som pre neho jediná..ale ako vravíš, myslela som si, že frajerka je pre vás najkrajšia. Asi teda nie...

Mesačný princ

,,Krása ženy nie je v šatách, ktoré nosí, v postave, ktorú má a ani v spôsobe akým si češe vlasy. Krása ženy musí byť v jej očiach, pretože tie sú bránou k jej srdcu, miestu, kde sídli láska.,,

Áno je to tak. príťažlivosť ako taká je celok a nejestvuje dokonalý človek. To, čo človek vyžaruje a aký je dosť vplýva na okolie. Z osobnej skúsenosti môžem povedať, že vzhľad človeka rozhoduje vždy. Podľa návodov, ktoré nám spoločnosť ponúka je ideál krásy stanovený na Justina Biebera a neviem ktorá fešanda je teraz top. Čiže všetko čo sa vymyká konceptu alebo nemá súmerné črty je jednoducho škaredé, nepekné, odpudzujúce...ale je to len náš naučený návod. Nič viac, nič menej.

Osobne tiež inklinujem k tomu svojmu ideálu ako aj každý ale...pre mňa je veľmi podstatné nie či má žena veľké prsia, dokonalú postavu, vlasy, vytrhané a neskôr hrôzostrašne nakreslené obočie.....Pre mňa je podstatné to, aké má oči a čo tam vidím. To ako rozpráva, akú má povahu a aké jej bije v hrudi srdiečko. To je pre mňa ako človeka dôležité!

Samozrejme sa pozriem okolo seba, veď nie sme slepí ale... krása je veľmi relatívny pojem. Niekto ňou myslí iné a niekto opäť iné. Tak ako sme rozdielni my ľudia, tak sú rozdielne aj naše návody, názory či vnímanie okolitého sveta.

Ja môžem prehlásiť sám za seba, že žena môže byť aj topmodelka ale ak má v hlave vzduchoprázdno a v chladné srdiečko, tak u mňa skončila. nedovolím sa jej priblížiť ani na meter.

hio123

Ja sice priatelku nemam ale pre kazdeho chalana je jeho frajerka najkrajsia a najlepsia...čoho sa bojis..mas nejake podozrenie