Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlapi, je to tak?

Príspevok v téme: Chlapi, je to tak?
Petra444

Chalani, ako vnímate svoju priateľku? Je pre vás tou najkrajšou alebo si myslíte o iných ženách, že sú krajšie ako ona? Nedávno som si vypočula, že sú krajšie ženy ako ja, ale u mňa má podporu a ľúbi ma. Naozaj tak vnímate svoje priateľky? Mňa to celkom zabolelo a nemôžem na to prestať myslieť. Chápem, že nie som miss, ale starám sa o seba, cvičím, každý deň sa maľujem a starám sa o vlasy, snažím sa dobre obliekať...ale aj tak sa mu vlastne nezdám príťažlivejšia ako nejaké iné.

Panda ^-^

Ved pre svojho priatela nemusis byt ta najkrajsia. Vela zalezi aj podla toho, aky ma vkus. Zbytocne to budes riesit, vybral si ta preto, ze ta miluje, chce s tebou byt a citi sa s tebou dobre, nie len kvoli krase. Mysliz ze teraz keby sa predneho postavila nejaka super sexi baba z jeho snov, tak by hned po nej skocil?? Ak ta ma naozaj uprimne rad, ostane s tebou aj keby si pribrala 100 kilo. Takze bud rada, ze nemusis riesit zavaznejsie problemy.

Filip TT

Ja nieco podobne ako ty zazivam z muzskej strany. Manzelka mi neraz davala za priklad muzov ktori su nasimi dobrymi znamymi a hvorila mi, v cim su lepsi odo mna. Ale inak mi hovori, ze ja som jej pravy a nikoho ineho by nechcela. A mne to staci takto, lebo naozaj vidim kvality tych muzov a objektivne musim povedat, ze su v tom niecom lepsi ako ja. :)

Petra444

Vôbec to tak nie je. Len keď na niekoho vybehneš, že si zakladá na gite na tvári, tak akože... :) Už som sem asi miliónkrát písala, že si to o sebe nemyslím. Ale okej, keď je niekto magor a nevie čítať, tak mi sem už ani nič nepíš ;)

Slobodna

Co je na tom arogantne, ze som ti napisala, ze jednoducho nie si najkrajsia, lebo nie si jedina na svete. Existuju aj ine zeny na svete a logicky mozu byt krajsie. Ty si fakt neskutocne zakladas na svojej krase a teraz sa ti zrutil svet, lebo si zistila, ze to tak nie je. Kokos vyvadzas kvoli takej hluposti.

Prezyvka055

Neviem, ja nerozlisujem zeny na krajsie najkrajsie a najsamkrajsie.
Su zeny co sa mi pacia a su zeny co sa mi nepacia.
Samozrejme okrem priatelky su aj ine zeny co sa mi pacia, ale nemam pre nich ani pre moju priatelku vytvorenu nejaku skalu krasy. Nejako som nad tym takto nikdy neuvazoval.

Slobodna

Normalny komet, len prijimatel je vztahovacny a precitlively. Hej pisala si to, ze sa kazdy den malujes a pekne obliekas. Podvadzat ta pokojne moze aj so skaredsou od teba a to kvoli tomu, lebo riesis blbosti. Ja som uplne kludna ;)

tak..

Ja napriklad vobec neriesim ked raz zacas zena povie na nejakeho chlapa ze je to krasny chlap. Ja viem ze nie som najkrajsi na svete ale dolezite je ze sa mame radi. Hlavne sa neprestan o seba starat a pracovat na sebe a bud zebavedoma, to muzov na zenach vela pritahuje. Ak sa budes takto lutovat tak prave to ho moze na tebe odradzat a nie tvoja krasa.

Petra444

Slobodna a ty máš vždy potrebu s navážať do druhých alebo čo? Sama som písala, že sa o seba snažím starať a nie že som najkrajšia na svete. Ani nemám kilo omietky a ani krásne handry. Tak sa ukludni, ok?

hio123

ja ti to poviem takto, hlavne že si pekná zvnútra a máš čiste svedomie... MILUJ BLÍŽNEHO SVOJHO AKO SEBA SAMÉHO nato nezabúdaj