Co na depku?

milli

Prepac, imdolce, nebol som na pocitaci, ale Samko ti uz nieco pusunul vyssie, takze si uz asi nasla. Ja som mal na mysli tému s nazvom "úzkosť", ale su zrejme aj ine. Ved skus tam napisat svo problem a uvidis. Inak, ta tema sa nachadza v kategorii "Choroby všeobecne".

samko r.

Imdolce, tému úzkosť je tu, musíš si pozrieť staršie dáta, lebo potom sa to obrátilo na pokec. Vieš čo, ja ti ju tu pozriem a posuniem do predu. Papá.

evul

imdolce: Presla som pred par dnami tym istym (a nie prvykrat), ale zmizlo to tak nejak samo. Asi pomohlo aj to, ze som proste chcela - nenecham si otravovat zivot... Nezmizlo to z minuty na minutu, ale postupne. Urob si pohodu, kludne si poplac, pokecaj s niekym blizkym...a skus sa usmievat, aj ked sa ti nechce, vylucuju sa pri tom "hormony stastia", ktore pomahaju :) Mas nejake problemy - skusky, osobny zivot, peniaze...? Nemusis ich sem samozrejme pisat...ale mozno pomoze snaha riesit ich.

stando

Moze to byt len kratkodoba depka,ktoru pociti kazdy clovek.Ale keby to pretrvavalo niekolko dni alebo tyzdnov,tak potom to uz moze byt skutocna depresia a tam ti uz lubovnik nepomoze,len naozajstne antidepresiva.
Predavaju v lekarnach tabletky z lubovnika bodkovaneho.Skus si ich kupit,su bez receptu./nazov si momentalne neviem vybavit/.

milli

Nemam s "depkou" az take skusenosti, snad "len" s uzkostou, ale skus sa opytat na teme "Uzkost", tam ti urcite poradia. Len sa nenechaj odradit prispevkami, ktore mozno prave nesuvisia s tymto problemom, ale su tam vsetko taki, ktori tym prechadzali (a mnohi prechadzaju), ak tam napises, urcite sa ti budu venovat.