Kúpa teplomera

Príspevok v téme: Kúpa teplomera
ivanuska265

Dobrý deň, mám bezvládnu mamu a potrebujem jej denno denne merať teplotu, rozhodla som sa preto pre kúpu bezkontaktného teplomera. Nakoľko pod pazuchou to neudrží, v ústach je to nepresné a otáčať ju kvôli meraniu teploty je pre mňa príliš náročne. Viete mi prosím poradiť kde kúpiť (predajňa/internetový obchod), prípadne aký?

Bubliii

Veľká zábava, dávať do každej témy o teplomeroch reklamu? Admin by mal niečo robiť... aj s tými sprostými kuponmi zdarma, je to tu samý spam!

ibistek

Ahoj, tiež sa prikláňam k bezkontaktnému teplomeru z truelifecare.cz. Toto je už druhý teplomer takého typu a nemôžem si ho vynachváliť, s tým čo sme mali predtým sa to nedá ani porovnať - nemeral presne, niekedy vôbec. :-D

ivanuska265

Veru , nie je to ľahké :( ale čo už narobím, musím sa stým nejak popasovať. Našťastie komunikuje a hýbe pravou stranou a tak to je aspoň o čosi lepšie. Ďakujem vám za odporučenie

peterjano

Určite je to super nápad, že ste sa takto rozhodli .. môj otec bol nevládny 10 rokov a bola to drina a to som chlap a mám čo to svalov.. nechcem si predstaviť, čo je to pre ženu.. dcére sme kupovali keď sa nám narodil vnúčik ako dar od firmy truelifecare, síce sme ju nenašli sami, ale odporučil nám to zať, že mu to spomínala, tak som trochu pohľadal a objednali sme.. síce je to z čiech ale nebol problém, doručili to na slovensku do zásielkovne, alebo ako sa tomu hovorí :)