tu treba spolu liečiť pečeň aj žlčník,účinná je tu liečba akupunktúrou
Liečim sa na steatózu pečene
Upchatie pečene tukmi som riešil cez -odkaz odstránený-
Okrem sylimarinu a cierneho kminu je dobre pouzivat na stukovatelu pecen calcium D-glucarate.
A vyhybat sa prebytkom cukrov a vyrobkov z jemnych bielych muk, co to v prvom rade sposobili.
Na pečeň lekárnička odporúčala aj Liv52, po atb som mala zlé výsledky a brala som len Sylimarín a už sú v poriadku. Syn má to, čo ty, tiež Lagosu berie.
a co poviete na lagosu? obsahuje vraj najviac koncentratu pestreca ..zacala som ju uzivat ,lebo mesiac ma omina pod pravym rebrom, kedze zistili vlani steatozu-tukovatenie,doteraz som vsak nemala problemy.
Čierny kmín sa tiež volá Černucha a kúpil som ho na -odkaz odstránený- a majú aj pestrec,ten ti odmastí pečeň a zregeneruje ju.To čo hovorím,trvá asi štyri mesiace,aby si bol v obraze.Ale potom si budeš pochvaľovať. Užívať oboje je lepšie,lebo pestrec detoxikuje a regeneruje a černucha ťa zbaví všetkého bordelu v črevách a v krvi.Má skvelá vlastnosti na zdravej pečeni sa to dočítaš.
kde sa da kupit cierny kmin?
Ja to mám už za sebou a použil som na pečeň čierny kmín a následne pestrec,ktorým som regeneroval pečeň.Robil som to podľa zdravej pečeni,zachytil som reklamu na webe a teraz i tu na fóre.Za radu posielam SMS,je tu teraz taká možnosť na zdraví sk .
6 rokov sa liečim na steatózu pečene /užívam Lagosu a Ursofalk/ a zároveň Diabetes 2. /Metfogamma a Gliclada/. Dnes som bola na sone brucha, ale na kontrolu mám ísť až o 2 mesiace. Prosím o vysvetlenie diagnózy: Hepar +2cm, difúzne vyššia echogenita, širšia Vena portage na 17 mm aj pars umbilicalis ľavej vetvy portálnej žily. Pri hlave pankreasu laterodorzálne naznačené hypoechogénne ložisko, môže zodpovedať výraznejšej duodenálnej kľučke.