Liečim sa na steatózu pečene

Táto diskusia patrí k článku: Liečim sa na steatózu pečene
Liečim sa na steatózu pečene

6 rokov sa liečim na steatózu pečene /užívam Lagosu a Ursofalk/ a zároveň Diabetes 2. /Metfogamma a Gliclada/. Dnes som bola na sone brucha, ale na kontrolu mám ísť až o 2 mesiace. Prosím o vysvetlenie diagnózy: Hepar +2cm, difúzne vyššia echogenita, širšia Vena portage na 17 mm aj pars umbilicalis ľavej vetvy portálnej žily. Pri hlave pankreasu laterodorzálne naznačené hypoechogénne ložisko, môže zodpovedať výraznejšej duodenálnej kľučke.

RNG

Okrem sylimarinu a cierneho kminu je dobre pouzivat na stukovatelu pecen calcium D-glucarate.
A vyhybat sa prebytkom cukrov a vyrobkov z jemnych bielych muk, co to v prvom rade sposobili.

knaja

Na pečeň lekárnička odporúčala aj Liv52, po atb som mala zlé výsledky a brala som len Sylimarín a už sú v poriadku. Syn má to, čo ty, tiež Lagosu berie.

majus1463

a co poviete na lagosu? obsahuje vraj najviac koncentratu pestreca ..zacala som ju uzivat ,lebo mesiac ma omina pod pravym rebrom, kedze zistili vlani steatozu-tukovatenie,doteraz som vsak nemala problemy.

AXELL

Čierny kmín sa tiež volá Černucha a kúpil som ho na -odkaz odstránený- a majú aj pestrec,ten ti odmastí pečeň a zregeneruje ju.To čo hovorím,trvá asi štyri mesiace,aby si bol v obraze.Ale potom si budeš pochvaľovať. Užívať oboje je lepšie,lebo pestrec detoxikuje a regeneruje a černucha ťa zbaví všetkého bordelu v črevách a v krvi.Má skvelá vlastnosti na zdravej pečeni sa to dočítaš.

Bekin

Ja to mám už za sebou a použil som na pečeň čierny kmín a následne pestrec,ktorým som regeneroval pečeň.Robil som to podľa zdravej pečeni,zachytil som reklamu na webe a teraz i tu na fóre.Za radu posielam SMS,je tu teraz taká možnosť na zdraví sk .