V poslednom čase ma sexuálne vzrušujú veci ako napríklad balerínky alebo gymnastika alebo kopačky na futbal. Pri videní týchto vecí dostanem erekciu. Myslíte si že je to normálne? Ak má niekto skúsenosti S tým mohol by mi poradiť ako sa toho zbaviť??
Je to normálne?
mna napriklad vzrusuje ked si predstavujem svojho priatela ktoreho milujem ako sexuje s inou zenou... v skutocnom zivote by mi srdce prasklo ak by som nieco take videla ale ked som sama a predstavujem si to vzrusuje ma to..ani to podla mna nie je normalne asi...ale hovorim v realnom zivote by som umrela...
mna napriklad vzrusuje ked si predstavujem svojho priatela ktoreho milujem ako sexuje s inou zenou... v skutocnom zivote by mi srdce prasklo ak by som nieco take videla ale ked som sama a predstavujem si to vzrusuje ma to..ani to podla mna nie je normalne asi...ale hovorim v realnom zivote by som umrela...
každi sme nejaki, zrejme mas fetiš na topánky, skus si nieco o tom prečítať pripadne ked chces chod sa poradiť za sexuologom, ale v podstate celkom dost chlapov je na tom zevraj podobne len sa o tom nehovorí :) zbaviť sa toho myslim neda iba to potlačiť, ale ak si nájdeš partnerku ktorej sa bude páčiť to iste, nevidím v tom problem