Alergia

Táto diskusia patrí k článku: Alergia
Alergia

Alergie rôznych tipov sú fenoménom dnešnej doby a trpí nimi čím ďalej tým viac ľudí. Čo je to vlastne alergia? Aké formy alergií poznáme? Ako alergia súvisí s ročným obdobím? Odpovede nie len na tieto otázky vám prinášame v našej téme týždňa.

ArisePortal

Arise Portal is a virtual platform developed especially for workers. With the help of Arise Portal, employees can easily control their profiles just by logging onto the portal.

arise-portal.live

Sarahlisa

If you are a lover of word puzzles, you can come to 5 letters, the site helps you to find and solve 5 letter words with these letters for different popular games like Wordle, Scrabble, Words with Friends , etc. Puzzle games and knowing how to use them can give you an edge over your opponents.

KrilKo

Skus tablety Stopalerg. Nie su primarne na slnko, uzivam ich kvoli alergii na pel, ale citim, ze pomahaju do velkej miery aj na toto..

Omen

"Alergie rôznych tipov"??? : D Ešte tak pridať tam v a bolo by to aj VTIPNE! To mi je novinka a ja netušila, že alergie sa t i p u j ú!!! : D Možno nová diagnostická metóda?! : D To ktorý génius spravil taký lapsus calami?
Úvodná veta a hneď dve pravopisné chyby!

ANGEL-DEMON

o pokožku sa treba aj starať... kremovať sa... a nie že nekremujem sa 365 dni v roku a potom sa čudujem..!
na podraždenu kožu je dobry kokosovy olej-ukludnuje...
a ked mas cistlivu kozu, hned sa spalis a podobne... vzdy pred odchodom z domu sa natieraj opalovacim miekom ruky, dekolt...
vela casu to nezaberie...

filox

mam problem poradte neviem ci ide o alergiu na slnko mam hrone ruky a dekold opsipane flakami a strasne to svrbi neviem cim to mastit poradte co mam, robit

filox

mam problem poradte neviem ci ide o alergiu na slnko mam hrone ruky a dekold opsipane flakami a strasne to svrbi neviem cim to mastit poradte co mam, robit