Sexualna skusenost dietata

Príspevok v téme: Sexualna skusenost dietata
Teeneek

Dobry den, chcela by som sa poradit, ale najprv vyrozpravam prihodu ktora ma trapi. Moj syn (5 rokov) sa hral z detmi ktore prisli k susedom na navstevu. Ked bolo ticho, isla som pozriet co vystrajaju. Nasla som mojho syna s inym chlapcom, priblizne v rovnakom veku, so stiahnutymi nohavicami. Na moje otazky co tam robili mi syn odpovedal ze sex. Velmi ma to zarazilo, no syn mi opisal priebeh analneho sexu, takze som mu uverila. Bol cerveny v tvari a mal stoporeny penis, to znamena ze bol vzruseny. Po mojom vysvetlovani ze kamarati take veci nerobia mi syn povedal ze ten chlapec to doma robi s bratmi a ze casto a na moj argument ze mu to moze ublizit mi povedal ze chlapcom to nemoze ublizit len dievcatam. Som z toho stale zmatena. Je mi jedno co robia ine deti doma a ako sa hraju, mne zalezi na zdravi mojich deti. Myslite ze by som s nim mala ist k psychologovi alebo sa aspon s nejakym porozpravat? Alebo co robit? .... Alebo prehanam??? So synom som este vecer mala rozhovor a slubil ze to uz nebude robit, no bojim sa ze sa mu to zapaci a zacne onanovat. Mam to riesit alebo to dalej nerozmazavat? Dik za akukolvek radu k teme...