Ahojte, zaujimalo by ma ako a cim si spestrit den. Mam priatela ale je to este velmi cerstve, chodim do skoly. Ale co okrem toho mam robit ? Kde najst nejake tie kamaratky ? Vacsinou som chodila do fitka, upratovala a nic ine. Trebalo by mi nejake aktivity.
Ako traviť voľny čas?
ja si vo volnom case rada pozriem film a uz len oddychujem
sportovanie je super napad pre travenie volneho casu :-)
Skús jumping, alebo kruhový tréning :-)
My chodievame s priateľom a výlety našim novým autom. Konečne sme našetrili na drahšie auto, tak si to teraz užívame. Jazdíme bez cieľa, kocháme sa krajinou, keď nás niečo zaujme, zastavíme a ideme sa poprechádzať. Len pri takejto zábavke vám treba dobré úrazové poistenie. Už sme sa o tom trpko presvedčili, keď mi spadol priateľ z lesného chodníčka do takej priehlbiny a veľmi si narazil ruku. Takže výlety do prírody odporúčam, ale bezpečne. My máme inak toto úrazové poistenie keby ťa zaujímalo www.union.sk
Co tak nejaky jazykovy kurz? Taliancina, spanielcina... nieco zaujimave, co v skole nemate. Nemusis hned utekat do zahranicia, to az neskor, ale taka taliancina sa ti moze sist napriklad o rok na dovolenke. Uz to tam bude celkom ine, ked sa na ulici zapocuvas a reci, ktoru okolo seba pocujes, budes aj rozumiet. A budes mat z toho dobry pocit. Dalsia moznost je, ze si skusis najst popri skole nejaku brigadu, aby si si trosku na seba zarobila a menej zatazovala financne rodicov, urcite by ti to schvalili. Povedzme rozdavat letaky, vykladat tovar niekde v hypermarkete, spytat sa na nocne v nejakej pekarni povedzme na vikendy namiesto blbych diskotek, kde sa peniaze len minaju... Aj to by bolo riesenie. Pripadne castejsie navstevovat starych rodicov, urcite sa potesia. Starsi ludia sa citia byt sami a ak im trosku pomozes, budu radi, pridu na ine myslienky, nebudu sa citit tak opusteni... Dalsia moznost je sledovat anglicke filmy, cim sa ti anglictina dostane lepsie do ucha a akosi ti vdaka tym filmom sama naskace do hlavy, aj ked je to mozno tazko uveritelne, ak si to este neskusala, ale skus a uvidis, potom uz na cudzojazycne filmy nedas dopustit a pre buducnost si vdaka tomu mozes najst slusnu a dobre platenu pracu aj na Slovensku. Alebo sa nebat vycestovat do zahranicia. Viac odvahy ti to doda pred odletom do Anglicka. Co tak nejaky ten sport? Prospieva zdraviu. Nech uz je to cokolvek. Ked sa prihlasis na zumbu, na aerobic a budes chodit fakt pravidelne, tak si tam urcite najdes kopu kamosiek a minimalne jednu spolocnu temu uz na rozhovor mate - aerobic, potom dalsia tema - velke rite a velke brucha, dalsia tema - stravovanie + diety, dalsia tema - ine sportove aktivity... A hned je o com kecat. Aj na takom internete moze clovek stravit kopu casu, len, co zacne citat clanky, cokolvek... V minulosti platilo, ze ked sa nudime, mame vziat do ruky knihu a citat. Teraz plati, ze ked sa nudime, mame vziat do ruky notebook a sup na internet :) Fakt je nekonecne vela moznosti, ako travit cas, aby si sa nenudila. Len ich treba objavit.
Ahoj no volny cas sa da spestrit vselijako len to chce nejake napady a najst kamaratky? Hm tak to je uz narocnejsia vec vacsinou sa kamosky daju najst v nejakych centrach volneho casu, v skole alebo sa len tak von prihovorit niekomu mozno aj cez net alebo spolocnych znamych.
Na to naozaj potrebujes radu o nas tu na fore? Ale nie... je fajn, ze si chces spestrit den. Co takto citanie knih? Pocula som, ze vzdelanost pomaha menej volit Fica a tym ruinovat tuto krajinu. Pripadne vzdelavanie ako take. Tym nemam na mysli vacsinu tych hluposti, co nam pchaju do hlav v skole, ale zaujem o dianie vo svete, apod. Aby potom clovek nemyslel tupou hlavickou stada a ako idiot sa nebal utecencov, z ktorych niektori su vzdelanejsi nez 3/4 SR.
Neviem, kolko mas rokov, ale skus to! Cim mladsia zacnes, tym lepsie!