Ahojte, chcela by som sa vas opytat, baby, ci sa hanbite na plazi opalovat hore bez, alebo nie? A ked sa aj hanbite, ci to prekonate ten ostych a ste hore bez aj tak? Pytam sa preto, lebo som sa vratila iba vcera z dovolenky v Taliansku. Plaze boli maximalne prehustene ako sa len dalo a hadam kazda druha zena tam bola hore bez. Ci uz sa opalovali, alebo prechadzali po plazi, alebo vo vode hrali bedminton. Vsimla som si, ze najma Nemky s tym nemali absolutne ziadny problem. Ja som to teda skusila tiez a takmer som umrela od strachu ked som hore bez vchadzala od konca plaze do mora. Mala som cele plavky a teda som si ich iba zvliekla po pas. Iba som chcela vediet aky to bude pocit... co si o tom myslite vy??
Na plazi hore bez
Neviem ako je to na slovenskych kupaliskach v kazdom pripade pri mori v zahranici najdes zeny ktore su hore bez.
Vacsinou su to bohuzial vsak tluste alebo hnusne zeny. Pekne su asi viac hanblivejsie.
Ale ja nejako vypekanie na plazi nevyhladavam, okrem toho ze opalovanie zvysuje sancu na rakovinu koze mi to ani nepride esteticke, ked je clovek cerveny ako rak alebo opaleny ako cigan.
No proti gustu ako sa hovori..., je to skor ako ty citis, takze ked ti to vadi tak to nerob. Nikto si nevyzaduje ani to ani to.
Btw pre kojicky na ulici ktore sa ohanaju ake prirodzene to je. Aj sexovat je prirodzene a nikto si to na ulici nerozdava :D. V kazdom pripade mne osobne to vobec neprekaza ani jedno ani druhe. Len chcem podotknut ze to co je prirodzene pre jedneho nemusi byt prirodzene pre druhych.
Prsia v podprsenke alebo vo vystrihu su zahalane a davaju viac priestoru pre fantaziu. A to je to co pisali muzi ze sa im viacej pacia mierne zahalene zeny ako uplne odhalene. Netvrdim ze si nahe prsia na okamih nepozriem. Pozriem, v duchu zhodnotim ale sa nevzrusim. Nato potrebujem ovela viac.
Mixta palec hore!
Tiež mám dojem že nám tlačia kaleráby do hláv.
Sama mám veľké prsia a vidím ako mi muži zízajú do výstrihu či mám plavky alebo len topík či šaty. Proste stále im padne pohľad dole na výstrih. A už vidím ako by čumeli na pláži keby som si stiahla vrchný diel. Oni budú stále čumieť či by mala baba veľké alebo malé ale čumeli by. Veď ich prsia vzrušujú. Je to pre nich tak vzrušujúce ako ženský rozkrok.
Neutralne som myslel ze ma to nevzruzuje. Chces povedat ze ked su na plazi zeny hore bez, tak su vsetci muzi dole v pozore? Ja som si nikdy u nikoho nic nevsimol.
joj, chlapci muzi keby ste tu nedristali ze na vas posobia odhalene prsia neutralne.
Kecy, vidim ako zizate na velke prsia v plavkach ci ked ma zena vystrih vacsi ako sa patri. Cumite do vystrihov az vam idu oci vyskocit. Tu vasu neutralitu tlacte do hlav niekomu inemu a nie tu na fore sa snazite zeny presvedcit ze ich neucumujete. Kecy same kecy. Chcete tu zenam nahovorit len aby sa vam viac a viac odhalovali na kupaliskach a plazach oto vam ide aby zeny nadobudli dojem ze nanich predsa zizat nebudete. Hach toto vam neuverim chlapcekovia toto nie. Akí naivni ste :DDDD
Keby bolo podla mna, tak nahotu na verejnosti by som trestala penaznou mastnou pokutou.
Minule lezala, sedela jedna zena bez horneho dielu plaviek na trave vedla terasy restauracie v uplnom tieni ...
..Ja si myslim, ze su baby co sa opaliju hore bez ked lezia vylucne kvoli tomu aby nemali biele prsia (co chapem, lebo ked som bola mladsia, to bola priorita cislo 1 u mna) , ale nech mi nik netvrdi, ze zeny co sa prechadzaju, ci sa hraju s loptou a pod. bez horneho dielu tak sa nechcu predvadzat, ci boh vie co cudne maju v hlave...
Kýčera Tvoje hlášky ma vždy dostanú :))
Kycera, tu nejde o to ci si to mozes dovolit, ale, ci je ti to prijemne a prirodzene.
Avsak Ty pises o uplnej nahote (nie len hore bez) - to tiez mozes praktizovat na nuda plazach a tam sa ani nemusis zamyslat, ci si to mozes dovolit :-)
Filip,
samozrejme je to ine s dospievajucou dcerou. Ja nepisem, aby sa vsetky zeny opalovali hore bez a uz vobec nie dospievajuce DIEVCATA! Vidis ten rozdiel? Je to este dievca, nie zena.
Ked sme my ako rodina chodili na kupko a bola som vo veku Tvojej dcery ani by mi nenapadlo si vyzliect podprdu. V 15, 16 tich rokoch dost zavazi aj hanblivost a este nejasny postoj k svojmu telu, nahote. A ani teraz v 35 tke neviem, ci by som pred otcom na kupku zahodila podprdu... Nastastie sa uz nechodim opalovat s rodicmi :-)
S maminou samostatne som bola a nemala som problem.
Co sa tyka manzelky, je to Tvoj postoj, uplne ho chapem a tolerujem.
Ja to nemusim riesit, mojmu priatelovi moje opalovanie hore bez neprekaza vobec.
Aby ma niekto neobvinil, ze si to iba myslim. O tejto teme sme sa bavili hned na zaciatku (prve spolocne leto), jeho postoj bol jasny a nakoniec je to IBA ON, kto oceni pekne tie opalene prsia :-)
Mozno mam stastie na tolerantneho partnera.
Tak a ja sa idem opaľovať nahá, môžem si to dovoliť!!!