Samota po rozchode

Príspevok v téme: Samota po rozchode
jeho ex

Ahojte... Uz podla mojej prezyvky je jasne, kto vo vztahu k nemu som..

Zili sme spolu 7 rokov.. Lenze ja som citila potrebu este trosku cestovat, nieco zazit, skusit kym budu deti. Nikdy ma ani len nenapadlo usadit sa mimo SR, dokonca som mala uz aj rozplanovany zivot po navrate domov, lenze 6 tyzdnov pred mojim odchodom som niekoho stretla a zostala tu zit. -- Teraz ma prosim za nic nesudte, "nikto nebol v mojich topankach"... --

Avsak, moj ex-priatel sa s tym stale nevie vyrovnat, hlavne so samotou aku teraz ma..(uz je to jeden rok) Uzavrel sa, aj ked vravi, ze nikto ho uz nebude mat rad, viem ako velmi tuzi po vztahu, ale hlavne po rozhovore, ist s niekym von na pizzu, kofolu a po "obycajnom" objati..

Takze,touto cestou hladam niekoho - dievca, zenu, kt. sa citi tiez sama a rada by sla von a spoznala noveho cloveka. Bude mat 32 rokov, Bratislava, vyska asi 170 cm, velmi chudy (zo stresu, kt. momentalne ma), a podla mna aj fesak :). Nie je to ziadny tyran, ziadny hlupak, ma dobru robotu, slusny plat, zmysel pre humor a ma rad hudbu.

Najde sa niekto, kto by s nim rad a uprimne siel von, niekto, kto tiez nechce byt sam?

Dakujem.

Bandolera

Ha ha, vzdy som sa cudovala, ked niekto oznacil nejaku temu za fake. Ludia prezivaju kadeco a maju rozne problemy, ale toto je uz aj na mna moc :-D

loket99

Hehe, tak toto je gol. Dievca ho opustilo,pravdepodobne podviedlo a nechce aby ju niekto sudil (vsak preco asi). A teraz svojmu byvalemu z lutosti hlada partnerku. Kam uz mozu ludia klesnut, tfuj.