Dost ma niekedy vytaca ked sme spolu s priatelom a nemilujeme sa jeden den..pripada mi to divne... moj byvaly vztah bol velmi vasnivy, niekedy sme ani zo spalne nevychadzali a teraz je to take kludnejsie, jasne ze som v nom nasla hodnoty ktore byvalemu chybali ale niekedy sa citim akoby ma nechcel ak sa so mnou jeden den nemiluje..je to v poriadku??? Preco sa chcem milovat kazdy den? Teda staci mi na to iba pomysliet a hned mam chut. Stale to tak bolo a v kazdom vztahu. Ked pocuvam niektorych znamych ze sa neny vyhovaraju na bolesti hlavy to sa mi v zivote nestalo. Aj v chorobe s teplotami..stacilo ked sa ma dotkol a uz to slo :-) Teraz sa obcas nie casto ale stava sa to ze je unaveny a nemilujeme sa a mna to uz stresuje ze ma nechce tak velmi ako by som chcela. A taktiez ja to chcem a potom som nahnevana ze nic nie je..aj ked jasne ze nestazujem sa ale vo vnutri to vo mne "vrie". Viem ze nie kazdy den je "nedela" a mame ine veci na praci ale radsej rychlovka kazdy den ako dlhe nudne raz za cas. Ako ukludnit ten moj sexualny drive???
Odlisny sexualny apetit
Uvedomujes si nelogickost svojej otazky ? Aku radu chces ? Ak je to kvoli sexu, urob sa sama. Nemozes od neho chciet, aby ta pretahoval kazdy den, aj ked je unaveny.
Si chod dat predpisat dake pirule, alebo co.
ked mam menzes tak mam chut este viac. Prosim nespochybnujte, nema zmysel sa tu vytahovat alebo vymyslat..chcela by som radu. Dakujem
No hnacku som uz vela rokov nemala.. netvrdim ze ma nelubi, jasne ze viem ze ma lubi. Pracujem, sportujem, studujem, vobec sa nenudim. Nie je to z nudy. Ani netuzim po inych muzoch iba po mojom sucasnom partnerovi. Nie som ani nymfomanka ze vidim muza a uz ho chcem. Len proste tuzim kazdy den po svojom priatelovi ktoreho milujem. Sme spolu rok a pol... ale aj ked som mala minule vztahy 4 roky bolo to to iste. Proste mam stale vyssi apetit ako muzi. ako na to???
Uz vidim ze sa kazdy den chces milovat. A to aj ked mas menzes prvy druhy treti den tak ides do sexu???
Alebo mas horucku 38°C ci viac a mas chut na sex hej???
Alebo ti je zle na zaludku ci mas hnacky a bolesti brucha tak aj vtedy? Keby si neprehanala...
A navyse kazdodenne sexovanie skodi tvojej vagine a intimnym partiam.
Nazvala si tvoju temu spravne. Kazdy ma iny sex.apetit a to, ze sa nemilujete kazdy den, este neznamena, ze ta partner nelubi. Ako dlho ste spolu?
Viacere zeny maju sexualny drive a chut.
Nie si prilis znudena ? Chodis do prace, nieco robis, sportujes ?
Je prirodzene, ze clovek byva unaveny a 1 den nic nie je.
Alebo mas bielu pecen.