Odlisny sexualny apetit

Príspevok v téme: Odlisny sexualny apetit
sususu

Dost ma niekedy vytaca ked sme spolu s priatelom a nemilujeme sa jeden den..pripada mi to divne... moj byvaly vztah bol velmi vasnivy, niekedy sme ani zo spalne nevychadzali a teraz je to take kludnejsie, jasne ze som v nom nasla hodnoty ktore byvalemu chybali ale niekedy sa citim akoby ma nechcel ak sa so mnou jeden den nemiluje..je to v poriadku??? Preco sa chcem milovat kazdy den? Teda staci mi na to iba pomysliet a hned mam chut. Stale to tak bolo a v kazdom vztahu. Ked pocuvam niektorych znamych ze sa neny vyhovaraju na bolesti hlavy to sa mi v zivote nestalo. Aj v chorobe s teplotami..stacilo ked sa ma dotkol a uz to slo :-) Teraz sa obcas nie casto ale stava sa to ze je unaveny a nemilujeme sa a mna to uz stresuje ze ma nechce tak velmi ako by som chcela. A taktiez ja to chcem a potom som nahnevana ze nic nie je..aj ked jasne ze nestazujem sa ale vo vnutri to vo mne "vrie". Viem ze nie kazdy den je "nedela" a mame ine veci na praci ale radsej rychlovka kazdy den ako dlhe nudne raz za cas. Ako ukludnit ten moj sexualny drive???

hrac+

Mozem povedat len na sebe, odhliadnuc od poctu denne/tyzdenne/mesacne co je individualne, by som veru moc nechcel mat partnerku, ktora ma castejsie chut. Som radsej v pozicii dobijania a snazenia sa o partnerku, aj ked nie vzdy ma ona chut, to mi dodava energiu snazit sa dalej. Ale denne ee, my casto radsej znicime sportom vecer :-D

sususu

slobodna - mozes sa prestart vyjadrovat k mojej teme? Ak ta to nebavi tak chod inam. Ty si tu ako doma, vyjadrujes sa ku vsetkemu tak zrejme ty sa nemas s kym porozpravat. Ja som tu prisla vyriesit svoj problem nie tu sudit. Takze chudinka si zrejme iba ty

Moireal

Kup si vibrator. Toto nema nic spolocne s tym, ze by si nepritahovala partnera, skratka nemozes ani v najlepsom sne cakat sex kazdy bozi den:D...trosku sa zobud. A ked nebudes mat nahodou sex mesiac? Aj take sa stava, ale to uz ty asi skakat z okna budes.:D
Pre pracovne vytazenych ludi je este luxus ak maju sex dvakrat do tyzdna a nie este kazdy den. :)

sususu

Nic neodmietam, pisala som ze nie som VYDATA. Nie ze som NEBOLA NIKDY ;-) uz ked Ti tak zalezi na detailoch. Mam cez 30 a kazdy moj vztah trval minimalne rok-dva..tak az tak casto nestriedam ;-)

sususu

ano taktiez pisem ze mi bolo 22... nakratko som sa vydala za ineho s ktorym som sa rozviedla pred 6timi rokmni. Neviem co tym sledujes nemyslim si ze som povinna rozoberat tu cely svoj zivot ale iba to co je k teme. Mala som potom ine vztahy ktore vsetky boli seriozne ale nevydala som sa opat za ineho lebo som to necitila ako to prave. Nechapem o co ti ide. Moja otazka bola uplne ina a to co robis nie je vobec k Tebe... forum je na diskutovanie nie na sledovanie ako stoparske psy.

sususu

slobodna - ziadny muz zo mna matrac nikdy nemal. Vsetci moji byvali ma poziadali o ruku a nevydala som sa lebo som to necitila zeby to bol ten pravy. To ze som vydata neviem odkial to mas lebo som to urcite niekde nepisala musela si si pomylit osobnosti :-( Ako pisem do nicoho ho nenutim len ma to mrzi ze TO NEMOZE BYT kazdy den. To ze sa mu to zhnusi lebo je to kazdy den to urcite nechcem prave preto to tu s vami rozoberam lebo sa nechcem k niecomu takemu dopracovat. A samozrejme rozoberam tuto temu s priatelmi ktori taktiez maju sex kazdy den a pripada im to uplne normalne. Tak neviem preco utocite. Nadavky a urazky ma nezaujimaju chcela som hlavne spoznat ten muzsky pohlad. Ci to povazuju za pozitivum alebo negativum takyto sexualny apetit.

Jasmine24

Ahoj,jamám podobný problém ako ty, tak som rada že sa otvorila táto debat. Ak túto problematiku rozoberam s dobrymi kamarátmi,väčšina z nich mi povie že takéto sťažnosti počúvajú často od zadaných žien...že mužom sa jednoducho nechce... alebo tí čo by to chceli to nemajú a tí čo to môžu mať tým sa jednoducho nechce..za posledných pár rokov mám pocit že ženy sú sexuálne oveľa aktivnejšie a tie výhovorky na únavu a podobne podávajú skôr muži :) i ked chápem fyzicku vyčerpanosť z práce ...no beriem to ako príjemný relax a nie nútenie muža do niečoho ,čo by malo byť nepríjemné...
Sususu.. môžem vedieť tvoj vek?..lebo ak máš pdoobne ako ja okolo 30, tak si to vykladám že my ženy sme v najvyššej produktivite, kdež to u mužov tá chuť už akosi upadá

skorosenior

Je pomerne dosť chlapov (možno aj 10%) ktorí tak do štyridsiatky v pohode zvládnu sex denne. Ale aj tí budú občas chorí, odcestovaní ale inak s tým nebude problém. Musíš si len vybrať z tejto skupiny pretože pre tých ostatných ktorí to nechcú sami je to príliš vyčerpávajúce, tu sa premáhať dlhšie nedá. Preto sa priateľovi buď prispôsobíš alebo musíš si nájsť iného.
Inak poznám jednu podobnú tebe a tej sa rozpadlo manželstvo keď manžel po 40-ke prestal stíhať, jej apetít zostal.

hlavuHore

@sususu

ja skusenost nemam, ale v predstavach by mi to vyhovovalo, partnerku trebalo dost prehovarat

ale uvedomujem si, ze predstavy a realita (ak sa postasti), tak sa mozu rozchadzat

ked sa ti chce hladat, tak niekde je tu tema, ze chlapik sa stazuje na partnerku, ze to chce casto, kazdy den aj rychlovky a tak (podobne tvojmu opisu), ze nejak nestiha a robi mu to problem, tak len aby si toho svojho neuhnala do kuta

ale ked ho zazenies, tak mam mozes nejak vyhladat :-)