Ahojte, boli sme v zoo a ja som neodolala a pila som toto svinstvo, lebo mi to dost chuti. Nepijem to casto, len dnes som jej vypila asi dva litre, lebo somn bola stale smedna. Je mi na vracanie ale nejak sa mi neda vracat. Moze sa mi nieco stat?
A este sa chcem spytat, kofola nieje az tak skodliva? Dakujem a prepacte za hlupe otazky.
Vypila som privela Coca Coly
Wau. On este zije???
neviem preco volas kolu svinstvo ale kazdy predsa vie ze na smed sa pije voda a taketo ze kola dzus to je len na chut...
Rozne tie drinky ako kofola, coca cola pepsi cola a podobne neboli vobec navrhnute na zahnatie smadu,prave naopak, ale na chutovu pritazlivost,Na coca colu minuli stovky milionov vyskumu, aby ju urobili co najviac pritazlivu pre zakaznikov. Ale je v nej privela cukru, nezdravo privela, naviac kyselina fosforecna co nase telo v takom mnozstve tiez nepotrebuje. Stimulacia je hlavne z cukru a kofeinu, cim nahradili povodne cola orechy a coca listy pred vyse 100 rokmi. na zahnanie smadu je najlepsi caj z chmelu alebo bezalkoholicke horke(z chmelu)pivo.