Ahojte, potrebujem radu. Jeden chlapec sa ma pýtal či chcem s ním chodit. Ja som mu hneď neodpovedala, zostala som trochu v šoku. Ja nieže by som s ním nechcela chodiť..chcela by som a ak k nemu niečo cítim, ale problém JE v tom, že mám 16, idem do 2.ročníka na gympli..je tam veľa učenia a ja sa bojím že nebudem may na neho čas alebo sa pohorším v učení ..a ďalšia vec, moji rodičia a tým nesúhlasia..ja viem, že keď mu poviem NIE vtedy všetko padne ale to nechcem ..prosím poraďte mi
Vztahy.. bojim sa, ze povolim v škole
Jacka, nikto na tomto fore ta nema tak rad, neciti za teba taku zodpovednost a nestara sa o Teba tak ako rodicia. Skus to s rodicami otvorene prebrat, povedat im co citis, vypocut si ich argumenty a skuste dohodnut nejaky kompromis. Aj Tvoji rodicia boli raz mladi...
Mile dievča, ak k nemu niečo cítiš a máš fakt rada nevahaj.a choď do toho... Láska ma aj prekážky a to učenie je jedna z nich. Ak je rozumny tak určite pochopí že si na ťažkej škole a učiť sa musíš, ale pravdou je že si nanho urcite najdeš čas
Ja by som to.bral ako motiváciu, ak sa chce všetko sa dá...
Rodičia, rodičia chcejú abu si sa v prvom.rade učila, ale v láske ti braniť nemôžu, ty predsa nemôžem zato že si sa doňho zalubila a on do teba, to nie si v najkrajšom období života vyskušaj to...
A teda skúste sa stretavať tajne ako pubertiaci, niekam tam kde je malo ludí, veď po pravde vystačite si sami dvaja zalubenci.. :-)
Držim ti palce odvahu a neboj sa... :-)