Rýchla erekcia

Príspevok v téme: Rýchla erekcia
heco2

Čaute, strašne ma trápi jedna vec. A to je rýchla erekcia. Mám 19 rokov. Pri masturbovani sa dokažem spraviť aj za 30 sekund. Tak isto to je aj pri pohlavnom styku. Áno, počul som, že pod vplyvom alkoholu vydržím viacej a pod. To si neviem predstaviť, že by som sa musel pri každom pohlavnom styku ísť opiť. Preto vás žiadam o radu ak by niekto vedel, ďakujem.

zuzulienka9

skusal si znecitlivujuce lubrikanty, geliky alebo kruzok ? mne sa osvedcila kombinacia kruzku a hrubsieho kondomu - to bezne v sexshope najdes a ak nie, tak na superlove toho maju mraky

takyjeden

Masivne masturbovanie moze sposobit, ze muz nakoniec vie dosiahnut vrchol jedine masturbovanim. Par ludi s tymto problemom uz tu zakladalo temy. Posledna takato tema sa tusim volala: Priatel nevie pri mne dosiahnut orgazmus.

sexmanfon

Hlúpo povedané funguje len jedna vec.Musíš sa \"podojiť\" častejšie! ak to robíš za deň 3x tak to rob 5x 10x kolko sa dá a uvidíš že budeš do 3 dní \"suchý\" A pravdaže najväčšie libido je od 19-25 rokov takže keď budeš starý môžeš onanovať koľko chceš už to bude problém tak to rob dokedy si aktívny.

Roman133

Ja mám rovnaký problém a skúšal som to čo popisuje "asdf1234" už viac rokov a stále som na tom rovnako..

lkjh098

Presne tak...musis to natrenovať...a vydržiš sa milovať aj hodinu :-) :-)
Ale na druhej strane vieš že si zdravý a plodny chalan ktory nema ziadny problem :-)

asdf1234

Mas na mysli asi ejakulaciu... Da sa to natrenovat sposobom, ze ked citis ze budes tak prestanes stimulovat na cca 30 sekund a potom pokracujes v stimulacii a zase ked to na teba ide znova prerusis a takto dokola az do casu ktory tebe a partnerke alebo "ruke" :) vyvovuje a potom zakoncis... Cim viac to budes robit tym dlhsie vydrzis...