Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

všetci si myslia že som teplý...

Príspevok v téme: všetci si myslia že som teplý...
neviemco

Ahojte :-)

Som dospelý 20 rocny chalan a už od puberty mam s tymto problem.. Na výzor vyzeram uplne normalne, ako ostatní chalani v mojom veku, obliekam sa normalne tiež a som heterosexual a velmi sa mi pačia dievčata, lenže spolužiaci a ostatni ludia ktorych poznam si myslia že som teplý a pačia sa mi chlapci a to popieram lebo to nie je pravda... kôli tomu nemam ani kamošov ani priatelku lebo su o tom presvedčený a ja neviem ako im to mam vysvetliť...
A to že o seba viac dbám ako účes, zo zdravotnyvh dovodov občas navštevujem kozmetičku, cvičim a celkom rad nakupujem oblečenie pretože sa mi páči pánska móda a to že chcem vyzerať pekne nemôže to byť dovod nato, nie som jediny a to nie som ani metrosexual pretože tí to z krašlovanim prehaňajú.. možete mi pomôcť?? Alebo ako ich mam presvedčiť hlavne dievčatá ktoré ma odmietajú..

neviemco

Aj ten šport ma už prestal baviť a budem asi musieť zacať odznovu alenikto asi nevie pochpiť že chcem vyzerat pekne... K svetu

jdjdjxjsk

zial si na nespravnom fore, tu ti malokto poradi ohladom tvojho problemu... Neviem ci dotycne zeny z predchadzajucich odpovedi boli niekedy u kozmeticky, ked nevedia ze tam chodia aj HETERO chlapi, ktori maju tiez problemi s akne... btw to ze cvicis je dobre len neviem ci len tak rekreacne alebo silovo, skus trocha nabrat hmotu, zmen uces na kratke vlasy, zacni sa vyjadrovat hrubsie, pouzivat ostrejsi slovnik... To nakupovanie vykonavaj viac inkognito, to asi nepochopi kazdy. A frajerku si najdi na nete, taku co ta nepozna a nemysli si ze si gay...

Slobodna

Staras sa o seba. Nehovorim, ze je to zle, ale okoliu to skutocne moze pripadat prehnane.
Tvoja pozornost je zamerana len na seba a nie na okolie, ci zeny.
Neviem, citat vieme, vsetci sa ti to snazime povedat, aj tvoje okolie.
Co keby si ubral zo starostlivosti o seba a venoval z nej aspon urcitu cast okoliu ?
Stalo by sa nieco strasne ?

van Alden

tak si skús nájsť kamarátov a kamarátky takých ľudí, ktorí ťa buď nepoznajú, alebo nie sú v tvojom veku (o pár rokov starších). Skús milo prihovoriť, neverím tomu, že 20 ročný chalan, ktorý sa o seba stará a športuje, že by nikto sa s ním nedal do reči.

lampa23

Presvedcis ich tak ze sa zacnes spravat ako chlap a nie ako buznicka ktorej zmyslom zivota je nakupovanie a paradenie sa pred zrkadlom

neviemco

Ale zase som nekonfliktny ale hlavny dovod je hlavne ta orientacia nezmyselna uz som to povedal, to je pre nich argument, a nikdy som nemal ziadny vztah pre info

van Alden

podľa wiki: Ľudia introverti bývajú premýšľaví, mlčanliví, snažia sa zachovať si odstup od ostatných ľudí a navonok sa javia ako nespoločenskí... takže ak ty si introvert a si uzavretý a držíš si odstup (ak na teba sedí popis introverta), tak sa nečuduj, že sa s tebou nikto nebaví.

neviemco

Opakujem že iba občas zo zdravotnych dovodov roblemy s vyrazkami na tvari a to bolo velmi zlee...
A ja si nemam čo priznať.. halooo co neviete citat

marisol95

neviemco hlavne sa nesprávaj,ako gay,prosím ťa,ked chceš mienku o sebe zmeniť.prestans takými kravinami ako kozmetičky,vyčesané vlasky,a neviem čo,to prenechaj nám ženám a bud chlapom:)ok,možno si taký citlivejší,zženstily chlap,ale to je aj moj frajer.a nikto o nom nikdy nepovedal,že je gay.