vlasy

zuzi74

Vyzivove doplnky na vlasy z lekarne neuzivam, pre mna su to len vyhodene peniaze za reklamu.
Lecitin je uzitocny na viac problemov a je za par penazi. Ja som ho mala odporuceny na cistenie ciev ale pomaha aj proti padaniu vlasov, na pevnejsie nechty, atd. Okrem toho mi vyrastaju nove vlasy a su lesklejsie. Ich vylepsena kvalita ma fakt tesi.
Skus popozerat fora so spomenutym lecitinom, chvali si ho viac ludi.
Ja uzivam praskovy od Vemica.

kessie

Zuzi lecitin v prasku? to ma aky vplyv na vlasy? Ja som uzivala asi rok len vyzivove doplnky na vlasy ale mam pocit, ze mi vlasy po nich este viac stvrdli..je to nechutmne uz aj na dotyk a hrozne sa hambim, ked sa mi niekto chyti vlasov, alebo ma priatel pohladka po hlave...suche, bez zivota a tvrde

zuzi74

Tak ta vybrana kategoria je dobra:DDD
kessie, zalezi na tom, akym samponom vlasy umyvas, ci ich casto umyvas, ake produkty pouzivas. To vsetko ovplyvnuje ich strukturu. Tiez som si kedysi myslela, ze farbenie mojim vlasom pomaha, lebo sa mi zdali pevnejsie a lesklejsie, ale opak bol pravdou. Takmer rok som dofarbovala len vyrastajuce korienky a len prednedavnom som si ich dala opat cele zafarbit aj to len kvoli tomu, ze mi ich vytiahlo slnko na dovolenke. Teraz budem opat dofarbovat len korienky. Popritom uzivam lecitin v prasku a kvalita vlasov sa mi zacala viac a viac zlepsovat a prestali padat. Vypadne naozaj len minimum, co je bezne.
Skus pouzivat aj olejove zabaly, na nete je kopa rad ako na to.

kessie

Praveze ich regenerujem uz 8 mesiacov a stale viac vysychaju. Preto ma napadlo, ze ak su naucene byt vyplnene farbou, tak by im to mohlo pomoct

Daja54

Možno by bolo skôr dobré použiť niečo na ich regeneráciu :) . A navyše po lete bývajú vlasy celkom oslabené tak sa treba o ne dobre starať.