Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

HAIRPLUS – veľký test dlhých mihalníc

Táto diskusia patrí k článku: HAIRPLUS – veľký test dlhých mihalníc
HAIRPLUS – veľký test dlhých mihalníc

Nejedna žena túži po zvodnom pohľade, ku ktorému neodmysliteľne patria krásne husté riasy. Nie každú nás však príroda nimi obdarila. A preto sme mnohokrát ochotné podstúpiť všeličo, len aby sme sa k ideálu priblížili. Farbíme ich, natáčame, nalepujeme si atrapy a podstupujeme rôzne procedúry. Nehovoriac o tom, koľko peňazí to všetko stojí.

Helika

Ja som s ním bola nadmieru spokojná len keby malo nižšiu cenu. Za 2 mes. Som mala viditeľne dlhšie a hustejšie riasy zaujímavé je že v lete som ho objednala za cca 62 eur A teraz keď sú Vianoce pod 80 ho neviem nikde nájsť. Teraz som si z dôvodu ceny kúpila gosh tak som zvedavá čo to urobí.

Facederma1

Dobry den Hey.
Velmi, naozaj velmi by sme Vam boli vdacni, ak by ste nam napisali na nas mail info@facederma.sk alebo sem ak chcete otvorene debatovat o tomto Vasom nazore. Presne takato reakcia zakazniciek je pomerne bezna az kym sa nepresvedcia o tom, ako nas HairPlus ucinkuje. Som ochotny sa Vam za diskusiu s Vami odmenit, lebo nam pomoze v nasom podnikani. Nevieme preco taketo predsudkove nazory vobec vznikaju este predtym, nez sa niekto o vyrobku skutocne presvedci na vlastnej kozi. Ak by ho vyskusal a nebol by s nim spokojny, tak by to bolo v poriadku, ale nevieme, preco sa to deje takto dopredu, bez vlastnej skusenosti alebo skusenosti niekoho, koho ludia osobne dobre poznaju. Radi by sme tomu prisli na koren. Vopred Vam dakujeme za pomoc.