najlepšie je mat prirodzene mihalnice a na tie použivat kvalitnu špiralu. Velmi dobra je tato. Mam citlive oči je pre mna najlepšia na svete -odkaz odstránený-
HAIRPLUS – veľký test dlhých mihalníc
Podla fotografii pred a po, mne sa zda, ze len u jednej slecny je viditelny vysledok. Cena je dost prehnana. Mnohych to zrejme odradi od skusania. Ricinovy olej je dostupnejsi cenovo a prirordny produkt.
Haiplus na rast mihalnic..je úúúžasný úúúžasný a ešte raz úžasný produkt...na to aky to ma vysledok,cena je výborna..
Nie nie, nieje to odrb. Naozaj to funguje. Ale Hairplus je dosť drahé, tak radšej používam toto: www.gigalash.sk je to o viac ako polovičku lacnejšie a výsledky tiež brutal.
Sérum na rast rias - track.miralash.pl Po 2 týždňoch moje riasy konečne vyrástli! Sú krásne a každým dňom sa to zlepšuje.
3D mihalnice som mala celych 5 rokov bez prestavky az som si povedala stacilo!!Kupila som si hairplus po odporucani kamaratky.Serum pouzivam uz treti mesiac a som spokojna!!Moje mihalnice su dlhsie(nie az tak moc vyrazne ale nato ze som tak dlhy cas mala umele som spokojna)su hrubsie a ked ich namalujem waw.Serum budem nadalej pouzivat,vrelo odporucam baby
Odporucam, je to skutocne fajn. Drahe, ale ucinne Ja som nikdy nevrila takymto veciam, ale skutocne to funguje. Budete prekvapeni!
Ja som nadmieru spokojna, mam uz 3. balenie a uz nikdy by som nemenila za umele riasy. Je skutocne naj!
Nejedna žena túži po zvodnom pohľade, ku ktorému neodmysliteľne patria krásne husté riasy. Nie každú nás však príroda nimi obdarila. A preto sme mnohokrát ochotné podstúpiť všeličo, len aby sme sa k ideálu priblížili. Farbíme ich, natáčame, nalepujeme si atrapy a podstupujeme rôzne procedúry. Nehovoriac o tom, koľko peňazí to všetko stojí.