je to možné?

Príspevok v téme: je to možné?
andy555

Dobrý deň. Mam jeden problém a chcela by som vašu radu. Toto leto sme boli s partiou na festivale. Ja moc nepijem ale tu som si trochu dala. No tá trocha zapôsobila viac ako by som chcela. Mám asi 1 a pol hodinové okno kedy som nebola s kamarátmi. Nejaké útržky si z toho pamätám ale nie veľa. No a ten problém je v tom že sa bojím či som náhodou s niekým nespala. Ja som totižto ešte panna i keď ma môj ex asi 2krát vyprstoval ale spať som ešte nespala s nikým. A teraz mi už skoro týždeň mešká menzes čo sa mne nestáva. Deň pred termínom menzesu ma neskutočne bolelo brucho a odvtedy ma stále trochu pobolieva a boleli ma aj bradavky čo ma zvykne bolievať. Dosť ma nutka na Wc cikať ale to je asi všetko. Neviete mi poradiť či by som si to mohla nepamätať a byť v tom alebo mi to jednoducho mešká. Raz mi už meškalo dlhšiu dobu a doktorka povedala že to sú len hormonálne výkyvy.

miska89

Ahoj, pochybujem že si za tú dobu mala sex, pravdepodobne si tam len prechladla, preto aj to časté močenie, bolesti v podbrušku. Na festivale v studenom stane sa to často stáva.