Dobrý deň. Mam jeden problém a chcela by som vašu radu. Toto leto sme boli s partiou na festivale. Ja moc nepijem ale tu som si trochu dala. No tá trocha zapôsobila viac ako by som chcela. Mám asi 1 a pol hodinové okno kedy som nebola s kamarátmi. Nejaké útržky si z toho pamätám ale nie veľa. No a ten problém je v tom že sa bojím či som náhodou s niekým nespala. Ja som totižto ešte panna i keď ma môj ex asi 2krát vyprstoval ale spať som ešte nespala s nikým. A teraz mi už skoro týždeň mešká menzes čo sa mne nestáva. Deň pred termínom menzesu ma neskutočne bolelo brucho a odvtedy ma stále trochu pobolieva a boleli ma aj bradavky čo ma zvykne bolievať. Dosť ma nutka na Wc cikať ale to je asi všetko. Neviete mi poradiť či by som si to mohla nepamätať a byť v tom alebo mi to jednoducho mešká. Raz mi už meškalo dlhšiu dobu a doktorka povedala že to sú len hormonálne výkyvy.
je to možné?
Ahoj, pochybujem že si za tú dobu mala sex, pravdepodobne si tam len prechladla, preto aj to časté močenie, bolesti v podbrušku. Na festivale v studenom stane sa to často stáva.