Trhanie nervu a skusenost

Príspevok v téme: Trhanie nervu a skusenost
Patriciusinf

Ahojte dnes som došiel k zubarke na hornej 7 mam velky kaz teochu ho dala preč dala niako plombu či čo a mal som inekciu došiel som domov a prostw každych 10 min nehorazna bolest na tom miestw kde mam plombu volal som jej a rano mam ist tam že my bude trhat nerv som mlady a chcem sa spytat ako slho to bude trvat a či niečo budem citit zubarka je kvalitna chodia tam aj poslanci atd :)

zuzi74

Vyberanie nervov je rychla zalezitost, aspon u mna to tak bolo. Som velka tremistka u zubarky, ale toto ma nebolelo. Injekciu som si dala pichnut az pri vyplnani kanalikov. To trvalo pri troch vytiahnutych nervoch asi 3/4 hod.

blueberryNN

Presne tato bolest je uplne to najhorsie z celej zalezitosti. V noci, ked si lahnes, sa to moze stupnovat. To je specialita zapalenych nervov v zuboch. Proste to vydrz a zajtra uz bude dobre.

Patriciusinf

dakujem ano teraz mam tsbletku ale raz za cas citim ze to boli lebo tam mam plombu a normalne slzy šli jak to bolelo ale rano tam idem a ako dlho tam asi budem prosim ?

blueberryNN

Ahoj, da ti injekciu a nebudes citit nic, vyberie ti nerv, vycisti zub a podla vsetkeho ti tam da docasnu vypln a objedna ta na dalsi termin. Nebude to boliet, prinesie ti to ulavu. Ak ta to ale bude boliet potom neskor s tou docasnou vyplnou, chod k nej hned na dalsi den, pretoze v tom pripade ti to otvori, aby odtial mohol odchadzat hnis, ktory sa ti tam este moze tvorit. Ale bolesti sa bat nemusis, teraz trpis najviac.