Ahojte, mám 17, a chcem vám povedať môj problém a zároveň poprosiť o radu. Medzi prednými zubami mám celkom veľkú medzierku. Každý z rodiny mi vraví že to vyzerá pekne, že si ma bez nej ani nevedia predstaviť. Ale mňa to celkom trápi. Hanbím sa kvôly nej usmievať, dokonca niekedy aj rozprávať. Stále sa smejem s rukou pred ústami. Veľa chalanou mi tiež povedalo že je to na mne zlaté, ale nemám priateľa pretože by som sa pri ňom asi cítila nejaká "menejcenná". Viem, znie to možno dosť nezmyselne, ale tak ako tú medzeru nechcem tak ju aj chcem. Proste nemám nato aby som šla na nejakú operáciu alebo také niečo. Nie preto, že sa bojím bolesti, to by bolo v pohode, ale s tou medzerou žijem od mala a nie som si istá či sa jej chcem zbaviť. Mám z nej ale veľké komplexy. Čo mám robiť ?
Nízke sebavedomie kvôly medzere medzi zubami ...
Nuz, budes sa musiet rozhodnut. Bud sa s tym ,,zmieris" a zacnes to brat ako tvoju prednost nez ako nejaku vadu, alebo sa to da vyriesit strojcekom. Je to len na tebe. V oboch pripadoch je to vsak jedno, ved predsa to nevadi ak mas taku medzierku. Ako tu pisu niektori - niekomu to moze prist krasne. A hlavne sa nedaj ovplivnit ostatnymi, zvol si to, s cim budes spokojna ty sama.
Fixný aparát by to vyriešil za pol roka. A chybné rozostavenie zubov sa operáciou riešiť nedá. Jedine strojčekom. Alebo zbrúsením tvojich vlastných zubov a korunkami, po ktorých nasadení by ti zuby vyzerali väčšie. O toľko väčšie, o koľko menšia bude medzera. No brúsiť živé a celkom zdravé zuby kvôli estetickej záležitosti je hlúposť na entú. Strojček to vyrieši za pár mesiacov bez ujmy na zdraví.
och dievca vaz si co mas. co by som ja dala za to aby som mala medzierku :D :) vzdy sa mi to pacilo. ako na chalanoch tak aj na babach. :) je to zlate, a aspon nesi ako vsetci ostatny :) si niecim vynimocna :) neviem preco by si sa mala citit menejcenna
moja priatelka ma medzeru medzi zubami a ked ti mam povedat pravdu tak aj koly tej medzere som sa do nej zalubil ( samozrejme nie len koly tomu ) :D :D a teraz sme spolu uz 5 rokov. neboj sa, usmievaj sa :) :)
Vies..ake je to na zenach sexi? Nevinne dievcensky to vyzera a posobi, proste je to krasne.
Tieto zeny maju to iste co ty a su proste nadherne. Z "anomalie" si urobili znacku prestiz jedinecnost. Nie su tuctove. Su INE a jedinecne:
Herecka Judit Bardos.
Spevacka Vanessa Paradis..ta na to zbalila dokonca aj Johnnyho Deppa)))
Spevacka Madonna
Raz este za tuto svoju medzierku medzi zubkami budes vdacna a stastna ze ju mas
Na aku operaciu? Staci ist k zubarovi a ten ti medzeru vyplni.