Načo som na tomto svete ?

Príspevok v téme: Načo som na tomto svete ?
skaredekaca15

Ahoj, mám 15 a nechápem zmysel môjho života na zemi ... Som krpatý , mám 171 cm a 80 kg. Každý v mojom veku je odomna vyšší. A moja mama hustí do mna takýmito rečami : tento a henten ťa už prerastol. Túžim sa profesionálne venovať bojovým športom (Box , neskôr Thai Box) ale s mojou výškou môžem o tom iba snívať. Dalšia vec je , že som strašne škaredý ... po ostatných kamarátoch letia dievčatá len po mne nie :/ Aj jedno dievča sa mi páčilo , tak ma poslala niekam do **** , že má na viac ... Hrám na elektrickej a španielskej gitare 6 rokov ... dokonca má učiteľ chváli , ale ani ma to nebaví ... stále obskakujú ľudia okolo týpka , ktorý hrá 2 roky a vie hrať len doprovod ... Načo mam tu byť ? Rozmýšlam nad samovraždou , ale ani na to nemam gule :/ Avšak prajem každému pekný den a veľa štastia , kedže mne nebolo dopriate , tak nech je aspon vám ;)

maja m.

A ty nepoznáš príbeh o Jean-Claude Van Damme? Decká ho šikanovali, bol malý, vychudnutý, snadná obeť.. a potom sa začal venovať bojovému umeniu. A toto som si našla na nete. Citujem: "V sobotňajšom supefighte sa mimoriadne úspešne s kariérou rozlúčila naša legenda Rudolf Ronin Ďurica (35). Borec s výškou 1, 70 mal pred týmito majstrovstvami na konte 112 zápasov z toho 76 víťazstiev a z nich 28 KO." Ďurica bol majstrom sveta v thaiboxe...Poštuduj si dejiny bojových umení, podľa mňa, tam výška nehrá úlohu, hlavu hore, daj sa na box a neboj, tebe ešte len bude dopriate. To je život, aký si ho zariadíš, taký ho máš :)

pitr1

Ahoj
z osobnej skusenosti ta chapem stou sebevrazdou a viem ti povedat ze stim nic nevyriesis len si ublizic a to my mozes verit kasli nato ci si skaredy krpec alebo co ja viem vsetko si mlady mas 15 preboha uteba to len zacina mas isty smer ciel tak drz sa ho co natom ze ta jedna baba poslala kvode len zato ze si skaredy tak potom ta baba bola ocividne slepa lebo tu nejde o krasu ale oto aky si vnutornu krasu zacni sa venovat tomu boxu aj tam su baby neni len ta jedna jedina na svete vies kolko ich este pride ajaj len sa staci zapajat ist medzy ludi a ukazat co je vtebe a ne hned pocuvat druhych co trepu jednim uchom dnu druhym von. Kasli na vsetko a navsetkych co ti kto natrepal dohlavy chod na ten box hraj na gitare ukaz vsetkym co je vtebe a uvidis jak baby normalne sa budu oteba chnapat potom uvidis aj kraumagu to bude aj ta co ta nechcela sa bude plazit aby si jej dal druhu sancu.Tak pekne kasli navsetko a pocuvaj starsich jovan a na samovrazdu ser len si ublizis anic stim neviriesis zivot je len jeden a ty si este mlady cely ho mas predsebou a stvojim nadanim by som ho zil naplno a to co ti trepu ostatny je len zavist tak pome

mascha

po 1. nie si krpatý, možno len o trochu nižší
2. si cieľavedomý
3. určite nie si "strašne" škaredý
4. tvoje schopnosti v hre na gitaru oceňujú aj iní
5. si dobroprajný voči iným
a čo iní?
matka nevyzdvihne tvoje klady, vidí len mínusy, dievča,ktoré v sebeckosti vidí len seba
a ty malomyseľný sa chceš vzdať, to predsa nie je filozofia bojových umení,
keď od iných nedostávaš túženú lásku, daruj si ju sám sebe