Ahoj, mám 15 a nechápem zmysel môjho života na zemi ... Som krpatý , mám 171 cm a 80 kg. Každý v mojom veku je odomna vyšší. A moja mama hustí do mna takýmito rečami : tento a henten ťa už prerastol. Túžim sa profesionálne venovať bojovým športom (Box , neskôr Thai Box) ale s mojou výškou môžem o tom iba snívať. Dalšia vec je , že som strašne škaredý ... po ostatných kamarátoch letia dievčatá len po mne nie :/ Aj jedno dievča sa mi páčilo , tak ma poslala niekam do **** , že má na viac ... Hrám na elektrickej a španielskej gitare 6 rokov ... dokonca má učiteľ chváli , ale ani ma to nebaví ... stále obskakujú ľudia okolo týpka , ktorý hrá 2 roky a vie hrať len doprovod ... Načo mam tu byť ? Rozmýšlam nad samovraždou , ale ani na to nemam gule :/ Avšak prajem každému pekný den a veľa štastia , kedže mne nebolo dopriate , tak nech je aspon vám ;)
Načo som na tomto svete ?
Tak sa zabi a neotravuj tu ovzdušie pitomými problémami, ktoré problémami nie sú....Veď sa nad sebou zamysli a buď trochu asertívny....nevyplakávaj tu a buď chlap. Ženám nezáleží aký si zakomplexovaný, ženy majú radi skutočných mužov a je jedno koľko majú kg. a cm.
klasicky pripad cloveka ktory sa lutuje natolko ze uz nieje schopny vyrazit so svojej bubliny... 171 je imho normalna vyska ja mam sice 195 a nizsi by som nechcel byt lebo to ma vyhody ale poznam plno ludi ktory su nizsi od teba a mjau imho lepsi zivot ako ja... Thajsky box mozes robit aj ako 150cm... s vyskou to az tolko vela spolocne nema.. ked si zoberies minimalne MMA tak am niesu ziadne vyskove ani vahove kategorie..
ale v podstate sisi vybral sam a to to ze nemas sancu nic dosiahnut takze to ani neskusis a hovno dosiahnes
Byť vysoký neni žiadna výhra ...
Neprehanaj, 171 cm je celkom dobra vyska a urcite este porasties. Ja mam 170, a ked som chodila na karate, bola som tam najvyssia aj spomedzi chlapov. Nikto sa tam kvoli vyske netrapil, ved vyska chlapa nerobi. Prihlas sa na ten thajsky box, tam ta naucia discipline, naucia ta, ako znasat prehru aj vyhru, spevnies a budes sebavedomejsi. Urcite tu mas svoje miesto, tak nerob blbosti, o par rokov sa tomu zasmejes.
Podla mna mas fajn vysku, ja mam 164 a aj chalani v nasej triede boli len o trosku vacsi odomna. Dokonca jeden mi bol o hlavu mensi a nic si z toho nerobil. Fakt sa vyskou netrap, to je to posledne :) co sa tyka skaredostou, v tom sme dvaja a musime si na to bohuzial zvyknut :/
Aj ty ides teraz na strednu? :) ak ano tak tam by mali byt vyspelejsi ludia :)
Nechapem nad týmto prispevkom čo potrebuješ pomoc , alebo čo?
Ja nerozumiem prečo by si tu nemal byť, len zato že si nízky, prečo by si nemal hrať box a maš 15 rokov a chlapci rastu do 20 rokov, aj s tým dievčatom veď si ešte primladý aby si hovoril. Že si škaredý prosím ťa a 15 ročný a chceš sa zabiť, veď sa ti otvara život ..nerozpravaj kraviny a rob to načo maš aj na ten box