Mám len 17 a krvácam už 22. deň

Against_it

Nepochopim zeny a hlavne este take mlade, ako si ty, ktore beru antikoncepciu, pchaju do seba tieto lieky... Ja jem lieky len ked je to fakt nutne, dokonca mi alergologicka predpisala lieky a ked som ich prestala brat bolo mi lepsie. Lieky obcas viac skodia ako pomozu ale antikobcepcia? Ved to je uplna somarina...

Lola033

No niektoré antikoncepcie to môžu spôsobovať, ja som s tým mala tiež často problém. Nie je to ale nič závažné. Dnes už vyrábajú antikoncepcie s veľmi nízkym množstvom hormónov, nie každá žena to ale dobre znáša. Ja som s tým tiež mala problém, začala som krvácať a dokým som brala tabletky, som krvácala.Keď som ich prestala brať, dostala som ešte normálny menzes a celkovo som krvácala dosť dlho. Gynekológ mi musel vrátiť tabletky s vyšším množstvom hormónov, tie som znášala dobre.

Biela Kobra

Zlatinko, hneď choď ešte dnes, najneskôr v pondelok k svojej gynekologičke (gynekológovi). Musí ti spraviť krvný obraz, zrejme aj vnútorné sono a zmení ti liečbu. Toto nie je normálne, vyčerpáva ťa to a môže to napovedať aj nejaké iné komplikácie.