ahojte mam 16 rokov a idem do 2. rocnika na strednej skole a mam taky problem ze sa strasne vsetkeho a vsetkych bojim. Najhorsie to je ked mam ist pred tabulu, vtedy sa strasne roztrasiem a vacsinou ist odmietnem a potom ma spoluziaci urazaju ze som blba a nic neviem, ale to nie je preto ze nic neviem ale ze sa bojim a bojim sa preto ze som strasne skareda, najmä telo mam skarede a ked som pri tabuli mam pocit ze si ma vsetci obzeraju
A ten strach nemam len ked som pri tabuli ale aj ked sa mam s niekym rozpravat. Preto som radsej vzdy ticho a preto ze som ticho som nezapadla do kolektivu a nemam ziadne kamosky
Teda jednu spoluziacku by som aj kamoskou mohla nazvat(je to jedna spoluziacka, tiez neoblubena a trosku skaredsia, s ktorou aj sedim), ale ja mam pocit ze ma nema rada a nechce somnou sediet :(. A teraz navyse prisiel novy spoluziak, ktory sa s nou skamaratil a aj ona s nim, a bojim sa ze si v septembri spolu sadnu a ja budem musiet sediet sama. Navyse ten novy spoluziak ma nema rad a neraz ma urazil pre môj vyzor. Ja mam niekedy pocit ze to vsetko sa mi deje pretoze som skareda a to ze som ticha je len ceresnickou na torte
a este som zabudla napisat ze mam problem aj na telesnej. bojim sa ze ked budem cvicit vsetci si budu obzerat moje telo a preto radsej vzdy poviem ze nemam ubor a necvicim, preto som aj mala z telesnej 4