Ahojte, prosila by som o psychickú podporu, možno aj o radu, som veľmi psychicky unavená, vyčerpaná a nešťastná. Manžel je večerný alkoholik a stupňuje sa to a ja sa ho bojím a bojím sa aj niečo riešiť, lebo viem, čo by nasledovalo, urážky, vykrikovanie, branie vecí, vyhadzovanie a pod. Neviem, kam by som šla bývať, ako by som ďalej fungovala, viem, že by mi robil zle, tak len trpím, som nešťastná a nespokojná a z toho aj ústia moje psychické problémy a problémy so spánkom. On chodí domov v noci z pohostinstiev, búcha všetkým, v lepšom prípade si ma nevšíma, ale v horšom robí so mnou aj cirkusy, vulgárne urážky, všetko mi chce vziať, rozbiť a pod. No proste celé zle a ja to aj viem, len sa bojím, bojím niečo podniknúť a začať to riešiť. Mám prácu, a dokonca dobre platenú, ja každý deň chodím do práce a on vyspáva do kedy chce, on je podnikateľ , on si robí kedy chce, a jemu sa darí v jeho podnikaní, takže o peniaze núdzu nemá. Začala som sa už aj zaujímať o prenájom bytu, že keby som odišla od neho, ale neviem si ani len predstaviť aký cirkus by urobil, bol by schopný zničiť mi všetky veci a neviem, či by som si vôbec mohla niečo vziať, keďže „všetko je jeho. Deti už máme veľké, bývajú už samostatne, lenže aj tie by si asi dokázal uplatiť „na svoju stranu ,lebo by ich tlačil peniazmi a zo mňa by urobil tú zlú. Neviem ako ďalej. Celé toto ma dohnalo už na psychiatriu, lenže lieky nič neriešia. Kým bude pretrvávať tento stav, bude to len horšie a horšie. Žijem život v strachu a veľmi nešťastná.
Ako ďalej?
Deti by si uplatil? Ak sa da laska uplatit tak to neni laska a o take deti by som ani len nezakopol, aj ked este skoro hovorit o detoch vzhladom na svoj vek. Urcite od neho idid, mozno to ho prinuti sa nad sebou zamysliet.