Som neštastna a neviem ako ďalej

Príspevok v téme: Som neštastna a neviem ako ďalej
Z1984

Mám 30 rokov a pocit ze som neskutočne neštastna, rozišla som sa s chalanom s ktorym som bola asi 5 rokov ale nebol kumne dobrý , život by som sa zanho dala a on zamna ani prst, nechcem sa k nemu vratit lebo viem ze by sa to neskončilo dobre. Niekoho noveho si nemôžem najst lebo mam pocit že si najdem 2 krat horšieho. Mám kde byvat , mam čo jest , mam pracu ale každy den plačem a neviem ako to štastie najst ako byt štastna, priatelov zistujem ze asi už ani nemam , s rodičmi sa stale hadam , a neviem čo dalej :-(

zuzi74

No tak napis odkial si a mozno sa tu s niekym casom spriatelis. Mat aspon jednu dobru kamaratku nie je na zahodenie.

Rik

v tvojom pripade by to chcelo aspon jednu blizku osobu, s ktorou by si sa mohla aspon porozpravat, pripadne niekam zajst..mne pomohla po rozchode jedna osoba, s ktorou som si aspon pisal

hej

Milá "..." nevyhľadávam tu žiadne takéto ženy. A nie nedeptam nikoho. Prechádzam podobným obdobím rozchodu po dlhšom vzťahu a skúsil som pár tipov, trikov a rád ktoré mi pomohli. A áno kontakt na seba nikdy nenechávam, už len toho dôvoduaby mi nevypisoval hocikto, keby som chcel nechám kontakt ja. Takže nie nikoho neťahám za nos ani nič. Iba nemám čas tu vypisovať litánie cez mobil a riešiť takto osobné veci pred všetkými, nie každý vie povedať uprimne a otvorene všetko. Ale jasné maj o mne akýkoľvek názor, ja ti vôbec ale vôbec neberiem. A inak áno študujem psychologiu aby si vedela ale písal som skrz moju situaciu podobnu nie toto. Prajem pekný deň.

Stanox

Ak veríš v Boha tak šťastie by som hľadal niekde tým smerom. Ale nie v kostoloch! Skús sa najskôr spojiť s hlasom prírody. Príroda mne pomohla a to som bol dosť na tom zle.