Zlozita situacia

Príspevok v téme: Zlozita situacia
nestastna898

ahojte.. chcem sa spytat ako by ste riesili tuto situaciu... mam 19 rokov skoncila som strednu skolu a akurat sa aj po nezhodach rozviedli nasi.. co by bolo ok keby sme sa s mamou a sestrou nemuseli prestahovat k starym rodicom.. nakolko byt v ktorom sme byvali bol otcov a ten tam zije s jeho novou zenskou...odkedy sme sa prestahovali k rodicom mojej mamy je to peklo vobec nemam sukromie vsetko musi byt podla nich... proste sme stratili vlastne byvanie a s tym aj vsetko... ze by sme si kupili byt teraz neprichádza v uvahu a mama je pohodlna a nechce sa jej riesit ani podnajom.. ocitli ste sa niekto v takej situacii ? ako sa da najlepsie dopracovat k vlastnemu? som zufala dakujem

nestastna898

n.hill dakujem aj ja tebe drzim palce nech sa ti podari no praveze nemam nikoho z mojho okolia kto by sa chcel tiez stahovat takto do podnajmu ale snad by som mala stastie na fajn spolubyvajucich :)

n.hill

Ahoj, na začiatok si nájdi prácu a vyskúšaj samostatnú nepriechodnú izbu, tá je lacnejšia ako podnájom. Neviem ako sa pohybujú ceny v BA ale v KE je to 100-140€. Ideálne by bolo ak by si mala nejakú kamošku/kamošov chystajúc sa do vlastného. Takto býva veľa vysokoškolákov alebo mladých pracujúcich ľudí. Každý ma svoju izbu za ktorú si platí, prípadne ak idete dvaja tak izbu s dvomi posteľami za 200€ kde idete na polku. Držím palce, tiež som v takmer rovnakej situácii ako ty.

nestastna898

tak to je samozrejme pracu uz aktivne riesim a dufam ze sa coskoro postasti ano ano byt bol otcov a ten akonahle sa nasi rozisli tak sa prestal uplne starat.. nad odchodom do Ba som premyslala len si neviem predstavit ako sama z platu pokryjem výdavky na bývanie kedze nájmy su aj v garsonke na jedného dosť..

salon

Takze tvoji rodicia si nedelili ziaden majetok? Byt bol iba tvojho otca,nadobudol ho este pred manzelstvom ci?

Neviem ako sa dohodli vasi vies,cize tu je tazke sa vyjadrit...

Co si vystudovala zlatko? Si uz dospela,to je aj dobre a asi si zmaturovala,cize zaklad nejaky uz mas. Si v aj v nejakom vztahu ci si zatial sama? Zeby si s priatelom isla do podnajmu zatial kym ste mladi,len ty asi este nepracujes,ze? No urcite by som na tvojom mieste riesila v prvom rade pracu,proste zarobok,aby si sa pomaly odrazala z bodu A do bodu B. Neboj ono to pekne ta este len caka. Mama ak nechce nech neriesi. Ty sa nemusis riadit uz pravidlami inych,staci ak sa prisposobis,kym tam budes zit. Len maj na pamati,ze sa chces osamostatnit. A cim skor,tym lepsie.
Kde zijete v akom meste? Pridi do Ba :-)