Ako casto vam vyhovuje milovanie v dlhodobom zvazku?

Príspevok v téme: Ako casto vam vyhovuje milovanie v dlhodobom zvazku?
dalsi

Aku mate sexualnu potrebu /ze vam staci/ v manzelstve, ci dlhodobom partnerskom zvazku - co sa tyka milovania, sexu ? Preskocme teraz take frekventovanejsie obdobie, ked sa dvaja poznaju kratko /vtedy to byva intenzivne/ a pozrime sa na to s odstupom 1,2,3,5-10,15-20, ci viac rokov ?

Mame so zenou diametralne rozdielne sexulane potreby a snazim sa dojst na to, kto z nas to prehana. Tak ma zaujima, ake je to bezne inde... a ci vam to tak vyhovuje, pripadne ako to riesite. Ci uz na toho druheho nemate chut, alebo chut mate, ci vam chut este rastie, atd.

Prosim nech nepisu ludia, so vztahmi pod 1 rok, alebo vztahmi na dialku, ani specificke manzelstva-zvazky, kde partner chodi prec na tyzdnovky, byva dlho z domu.

dalsi

To si bol este na tom relativne dobre. So zenou si totiz az tak nesedime, sme abolutne nazorovo rozdielne povahy, i ked sa vieme celkom dobre tolerovat. Naviac mame spolu dieta, co vzdy zasadne meni situaciu.

Vztah co som mal predtym - bol sex perfektny, aj sme si sadli dusevne. Libido zhruba rovnake. Ale tam to neklaplo zase pre ine problemy.

zvedavy987

dalsi

Teraz, ked citam viacej tvojich prispevkoch, tak mam husiu kozu. Ja mam 28 a mam podobne postoje ako ty a mozno som sa vyhol podobnemu problemu ako ty.

Mal som vztah s uzasnou osobou, s ktorou som si podla mna neskutocne sadol. Taky ten den prezit spolu bolo vzdy uzasne. Ale stale som mal pocit, ze ma dost male libido a ja dost velke. Casom prichadzal sexualna frustracia nedokazal som to uz ustat a rozisli sme sa (samozrejme, ze boli rozne sposoby ako to napravit, rozpravat sa o tom, pockat atak..). Najma kvoli mojmu strachu z buducnosti.
Tak ako si opisal svoju zenu, by som aj ja ospisal svoju partnerku.
A aj tak ako opisujes seba, tak sa aj ja vnimam. Tiez nedokazem mat sex bez lasky. Aj ked teraz niekoho hladam a baby aj same take nieco navrhnu alebo sam vidim, ze ma o mna zaujem, ale ja to nevidim na dlhsi vztah, tak nemozem a nechcem. Nejak v tom nevidim zmysel. I ked mi milovnaie velmi chyba, radsej hladam dalej a som sam.

Jaaaj, neviem ci mam len prehane predsudky alebo by som dopadol rovnako ako ty... fakt neviem a trapi ma to stale...

anjelik *

Pokiaľ ti nevadí, že máš stále len ten suchý chlieb, tak prežiť sa to dá. :o) Na voňavé buchtičky máš možno našetrené, ale by sa ti aj zuby mohli pokaziť. :o))) Alebo by si chlieb do pusy potom už nevzal. ;o)

dalsi

Ako vravis. Lenze stale to mas ako s jedlom. Uspokojenie na 10 percent, to je skoro ako permanentny hlad. A preto sa mi aj tak vela chce.

anjelik *

Ak s číslami nepreháňaš, uspokojenie v sexe na 10% by som ani nenazvala uspokojením, možno niečim, čo sa k tomu limitne blíži. Ako sa vraví, škoda kvôli tomu aj toho druhého budiť. :o)

dalsi

anjelik * Dnes 11:20 - nemozem povedat, ze by som si dokazal kompenzovat 90%, to neni mozne. Ciastocne si to kompenzujem masturbaciou.

No a hovorim o prezitku/pozitku z milovania. Sex, ci milovanie je rozne. Len jedno ta naplnit moze nejak, druhe inak. Je to ako s jedlo. Aj zo sucheho chleba sa najes /to je tych 10 percent/, alebo mozes mat bohatu pestru hostinu /90 percent/. Plnz zaludok vsak mozes mat z oboch, prezitok vsak moze byt rozny. No a niekedy nemusis mat ani tych 10 percent, ak mas nedobrovolnu hladovku...

anjelik *

Lepšie oslovenie ma nenapadlo...:o)
Tak potom asi len jedna otázka..čím si kompenzuješ tých chýbajúcich 90%? Lebo toto je dosť za vlasy pritiahnuté.:oP Ako sa dá muža uspokojiť na 10%? :o))) Čiste teoreticky...ak je celý akt 100%, tak 10% je asi iba odloženie zásterky? Poprípade, vyzutie si papučiek. :o)))

dalsi

anjelik * Dnes 10:26 - ze mladik :-D Mozno som duchom mlady, to ano, ale tiahnut to zacina pomaly k 40tke. Moja draha nebola mojou prvou, takze to neni preto, zeby som sa na nu z tohoto dovodu namotal. Pred nou som problem s milovanim riesit nemusel, lebo ked to porovnam s dneskom, tak bolo vo vztahu, co sa tyka milovania-sexu, ukazkove... To ma uspokojovalo tak na 90 percent. Ale kazdy clovek je iny a kazdy ma ine muchy... aj ked moja spokojnost s milovanim je dnes na urovni 10 percent /kym v zaciatku vztahu to bolo tak 70-80 percent/.

anjelik *

Nie, Kýčera, tentokrát sa mýliš. Tento príbeh je reálny a tento mladík existuje. :o) Proste mal v živote smolu a keďže evidentne postrádal životné skúsenosti práve tohoto smeru, nabalila si ho prvá, len trochu šikovnejšia žena, ktorá presne odhadla, čo mu v živote chýba. Že je schopný vo všetkom, v práci, v starostlivosti, ale to, čo mu chýba, je hravosť, čistota, prirodzenosť. To, čo v sebe majú deti a tí, čo deťmi nikdy neprestali byť. Stačilo mu to ponúknuť a mala ho tam, kde chcela. To je to, čo sa skrýva v sexe a milovaní. Hravosť a prirodzenosť, bezstarostnosť. Práve pre tých, čo sú v reálnom živote zodpovednými a vážnymi. Za seba a aj za druhých. Ale očividne jej v sebe nemala dosť na to, aby to vydržalo a keď si mladíka dieťaťom poistila, uzavrela sa. A tak tu máme svet virtuálny, kde sa vždy nájde niekto, kto zareaguje a tak mu dáva to, čo doma chýba. Nie sex, nie milovanie, ale priestor pre prirodzený prejav. A toto je jeho prirodzenosť...nepochopenie, dožadovanie sa pozornosti, diskutovanie, občas veľké sklamanie zo žien. Len. Problém je niekde inde. Práve v tom pochopení. Pretože tvrdiť, že sex bez lásky nechce..a pritom doma nemať ani jedno a ani druhé...tak to je na zamyslenie. Alebo možno čas na tú tvoju čokoládu a potom hor sa rýľovať. :o)))
Milovanie som nikdy nevnímala, že mi niekto funí do ucha. Zvláštne. :o)))

dalsi

Kýčera Dnes 08:31 - neviem o akej rozpravke hovoris. Pre mna to zabavne veru neni. Len sa nechcem tak rychlo vzdat. Vies, ako sa hovori - topiaci sa aj stebla travy chyta.

Mimochodom, z cvicenia ziadne endorfiny nemam. Je to vysilujuce a otravne /umela cinnost/. Z cokolady mam len chut cokolady a taktiez ziadne endorfiny, ani potesenie mi to neprinasa.

Nemienim sa s touto situaciou zmierovat. Mojim cielom, vedlajsim pohonom bude, nevzdat to a skusat to riesit. Aspon dufam, ze mi to vydrzi. Ved sa aj hovori, ze pevna vola, vsetko zdola.